نمایندگی منبع تغذیه omron

نمایندگی امرون

در این مقاله به بسیاری از سوالات متداول شما عزیزیان در مورد محصولات omron و نمایندگی omron  پاسخ خواهیم داد و همچنین شما را با بازرگانی بهفر که نمایندگی منبع تغذیه Omron را در اختیار دارد، آشنا خواهیم کرد.

ــ نمایندگی Omron به چه صورتی فعالیت می‌کند؟

ــ منبع تغذیه چیست؟

ــ منبع تغذیه Omron چه کاربردی دارد؟

ــ منبع تغذیه Omron به طور کلی به چند نوع تقسیم می‌شود؟

ــ منابع تغذیه خطی چه اجزایی را در بر می‌گیرند و چه کاربردی دارند؟

ــ منابع تغذیه سوئیچینگ چه اجزایی را در بر می‌گیرند و چه کاربردی دارند؟

ــ کدام یک از مدل‌های منبع تغذیه Omron از فروش بالایی برخوردار هستند؟

ــ بازرگانی بهفر به عنوان نمایندگی منبع تغذیه Omron چه خدماتی را به مشتریان ارائه می‌دهد؟

 

▪️نمایندگی Omron به چه صورتی فعالیت می‌کند؟

اینکه مدیریت در کمپانی Omron به چه صورتی انجام گیرد، بسیار با اهمیت می‌باشد به همین دلیل کمپانی Omron در سرتاسر جهان نمایندگی‌هایی را تحت پوشش گرفته تا بتواند محصولات تولید شده را در کمترین زمان به دست مصرف کنندگان نهایی برساند. در حال حاضر در ۸۱ کشور نمایندگی Omron وجود دارد و این تعداد روز به روز بیشتر می‌شود. همچنین بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که در حال حاضر ۱۳ کشور از کارخانه تولید تجهیزات برق صنعتی برخوردار می‌باشند و با تولید و فروش محصولات Omron در بخش محصولات برق صنعتی توانسته‌اند درآمد بالایی کسب نمایند.

 

قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۵ آمپر

 

▪️منبع تغذیه چیست؟

سیستم‌های الکتریکی برای اینکه بتوانند فعالیت خود را انجام دهند، به انرژی الکتریکی نیاز دارند و می‌توانند این انرژی الکتریکی را از منبع تغذیه دریافت نمایند. همچنین زمانی که بخواهیم به راه اندازی مدارهای الکتریکی بپردازیم، باید از خروجی منابع تغذیه استفاده نماییم تا با مشکلی رو به رو نشویم.

استفاده منبع تغذیه مزیت‌هایی را به همراه دارد به عنوان مثال باعث ذخیره انرژی می‌شود و میتوان هنگامی که مولد انرژی قطع می‌شود به انتقال انرژی ذخیره شده پرداخت. همچنین با به کار گیری منبع تغذیه میتوان به تصحیح ضریب توان پرداخت.

 

 

▪️منبع تغذیه Omron چه کاربردی دارد؟

شرکت Omron در زمینه تولید تجهیزات و سیستم‌های اتوماسیون فعالیت می‌کند. منبع تغذیه Omron یکی از محصولات پر فروش در نمایندگی منبع تغذیه Omron است که توانسته فروش بالایی داشته باشد. منبع تغذیه با نام Power Supply شناخته می‌شود. منبع تغذیه Omron کاربردهای گوناگونی دارد به عنوان مثال میتوان از آن در کامپیوتر، وسایل برقی، هواپیما، اتوماسیون و … استفاده کرد. همانطور که اشاره شد منبع تغذیه Omron می‌تواند به تامین انرژی الکتریکی بپردازد. هنگام خرید منبع تغذیه از نمایندگی‌ منبع تغذیه Omron باید به مواردی مانند ساختار وسیله الکتریکی مد نظر توجه داشته باشید زیرا می‌تواند بر انتخاب شما تاثیر بگذارد.

 

 

▪️منبع تغذیه Omron به طور کلی به چند نوع تقسیم می‌شود؟

از منابع تغذیه استفاده‌های زیادی می‌شود. به عنوان مثال میتوان آن‌ها را در اسباب بازی‌ها، آزمایشگاه‌ها و یا دستگاه‌های صنعتی به کار برد. منابع تغذیه را با توجه به ساختاری که دارند و طریقه ولتاژ میتوان در دو گروه منابع تغذیه خطی و منابع تغذیه سوئیچینگ قرار داد. هر یک از انواع منابع تغذیه، مدل‌های دیگری را در بر می‌گیرند. بازرگانی بهفر نمایندگی منبع تغذیه Omron را در اختیار دارد و می‌تواند انواع منابع تغذیه خطی و سوئیچینگ Omron را در اختیار شما قرار دهد. در ادامه به بررسی مشخصات و ساختار داخلی منابع تغذیه خطی و سوئیچینگ پرداخته خواهد شد و بیشتر با کاربرد هر یک از این منابع تغذیه آشنا می‌شوید.

 

منبع تغذیه امرون

#فروش امرون  #فروش رله امرون

-منابع تغذیه خطی

▪️منابع تغذیه خطی چه اجزایی را در بر می‌گیرند و چه کاربردی دارند؟

قبل از سال ۱۹۷۰ به منظور تبدیل ولتاژ الکتریکی فقط از منابع تغذیه خطی استفاده میشد. با عرضه شدن منابع تغذیه سوئیچینگ، منابع تغذیه خطی جای خود را به این منبع تغذیه دادند.

منابع تغذیه خطی شامل یک ترانس هستند که باعث می‌شود ولتاژ برق شهر را به دیگر ولتاژها تبدیل کنند. بعد از این مرحله، پل دیودی و خازن فیلتر وظیفه تبدیل ولتاژ خروجی ترانس به ولتاژ DC را دارند. به کارگیری تثبیت کننده ولتاژ خطی یا رگولاتور سبب تبدیل آن به ولتاژ DC با کیفیت می‌شود.

اجزای منبع تغذیه خطی:

منابع تغذیه اجزای گوناگونی را در بر می‌گیرند. در ادامه به معرفی اجزای داخلی منبع تغذیه با ولتاژ ۱۵ ولت ۳ آمپر پرداخته خواهد شد.

ــ ترانس:

ترانس وظیفه گرفتن ولتاژ ۲۲۰ ولت ورودی از برق شهر را دارد و سپس تبدیل آن به ولتاژ ۱۵ ولت صورت می‌گیرد. حال یک ولتاژ سینوسی در اختیار داریم که دارای دامنه موثر ۱۵ ولت است و پیک دامنه آن ۱/۴۱*۱۵ برابر با ۲۱ ولت می‌باشد.

ــ پل دیود:

هنگامی که پل دیود در منابع تغذیه مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌تواند به تبدیل موج سینوسی ورودی به یک ولتاژ DC که از ریپل بالا برخوردار است، بپردازد.به این دلیل که که پل دیود دارای افت ولتاژ ۱ ولت است، پیک ولتاژ DC 20 ولت می‌باشد.

ــ خازن صافی:

با به کارگیری خازن صافی در منابع تغذیه خطی میتوان به کاهش ریپل ولتاژ پس از پل دیود پرداخت. طریقه قرار گیری خازن صافی در منابع تغذیه خطی به صورتی است که پس از پل دیود، ولتاژ از ریپل کمتر از ۱۰ درصد برخوردار باشد.

ــ رگولاتور خطی:

رگولاتور، ولتاژ DC که از ۱۷ تا ۲۱ ولت نوسان دارد را دریافت می‌کند. رگولاتور باعث می‌شود که بتوان ولتاژ ‌۱۵ ولت که هیچ گونه نوسانی ندارد را به دست آوریم. در اینجا توجه داشته باشید که رگولاتور باید از ولتاژ ورودی که حداقل ۲ ولت از ولتاژ خروجی بیشتر است، برخوردار باشد. این عامل سبب می‌شود رگولاتور عملکرد مناسبی از خود نشان دهد.

بازده منبع تغذیه

هنگامی که از منابع تغذیه خطی استفاده می‌شود، میتوان بازده را به ۴۰ تا ۵۰ درصد رساند. زمانی که قصد استفاده از منابع تغذیه خطی در توان‌های بالا را داشته باشیم به دلیل افزایش تلفات نیاز به هزینه زیادی می‌باشد.

همانطور که متوجه شدید منابع تغذیه خطی از بازده بالایی برخوردار نیستند و مهم‌ترین دلیل آن به کارگیری ترانس در ورودی است که نهایت بازده آن به ۶۰ درصد می‌رسد. پس با توجه به توان نامی ترانس که از ۴۵ وات برخوردار است، با ۱۸ وات تلفات روبه رو خواهیم شد.

در ادامه عبور جریان ۳ آمپر از پل دیود که دارای ۱ ولت افت است، باعث تلف شدن ۳ وات می‌شود. همچنین رگولاتور وظیفه تبدیل ولتاژ ۱۷ تا ۲۱ ولت به ۱۵ ولت را دارد و در اینجا نیز ۲ تا ۶ ولت افت خواهیم داشت. به علاوه جریان آن از ۳ آمپر برخوردار می‌باشد پس می‌توان متوجه شد که رگولاتور حدود ۱۲ وات تلفات دارد و در نتیجه میتوان گفت ۳۳ درصد تلفات اتفاق افتاده است و با بازده ۵۷ درصد رو به رو خواهیم شد.

کاربرد منابع تغذیه خطی

هنگامی که با توان‌های پایین رو به رو باشیم میتوان از منابع تغذیه خطی استفاده کرد زیرا دارای هزینه ساخت کم و در عین حال ساده می‌باشند. همچنین منابع تغذیه خطی از سوئیچینگ برخوردار نیستند و همین عامل سبب شده است که نویز فرکانس بالا و EMI نداشته باشند و بتوان آن‌ها را در مواردی که به نویز حساس هستند به کار گرفت.

 

منبع تغذیه امرون

#سنسور امرون   #رله امرون

-منابع تغذیه سوئیچینگ

▪️منابع تغذیه سوئیچینگ چه اجزایی را در بر می‌گیرند و چه کاربردی دارند؟

از منابع تغذیه سوئیچینگ نسبت به منابع تغذیه خطی بیشتر استفاده می‌شود. این نوع از منابع تغذیه نسبت به منابع تغذیه خطی از ساختار داخلی پیچیده‌تری برخوردار هستند. عملکرد منابع تغذیه سوئیچینگ بر اساس به وجود آوردن یک ولتاژ فرکانس بالا می‌باشد و سپس اعمال آن بک ترانس و سپس آن را به طور مجدد DC می‌کنند.

اجزای منابع تغذیه سوئیچینگ:

منابع تغذیه سوئیچینگ اجزای گوناگونی را در بر گرفته‌اند. در ادامه اجزای منبع تغذیه با ولتاژ ۱۵ ولت ۳ آمپر را بررسی خواهیم کرد.

ــ فیلتر ورودی:

هنگامی که در منابع تغذیه از فیلتر ورودی استفاده می‌شود، میتوان به حذف نوساناتی که از فرکانس بالایی برخوردار هستند و نویزهایی که به وسیله سوئیچ‌های قدرت به وجود می‌آیند، پرداخت. همچنین با به کارگیری فیلتر ورودی میتوان از اینکه نویزها به شبکه قدرت ورودی برگردند، جلوگیری کرد.

ــ پل دیود:

با به کارگیری پل دیود میتوان موج سینوسی ورودی را به ولتاژ DC که دارای ریپل بالا است، تبدیل کرد.

ــ خازن صافی:

خازن صافی باعث کاهش ریپل ولتاژی که پس از پل دیود به وجود آمده است، می‌شود. هنگامی که قصد به کار گرفتن خازن صافی در منبع تغذیه سوئیچینگ را داشته باشیم، باید آن را به نحوی قرار دهیم که ولتاژ پس از پل دیود از ریپل کمتر از ۱۰ درصد برخوردار باشد. با توجه به مثالی که زده شد باید خازن به تحمل ولتاژ ۳۱۰ ولت بپردازد در صورتی که در منابع تغذیه خطی، ولتاژ قرار گرفته در دو سر خازن دارای ۲۱ ولت بود. این نکته نشان می‌دهد که خازن کوچکتری برای ذخیره همان انرژی در منابع تغذیه سوئیچینگ وجود دارد.

ــ سوئیچ‌های قدرت:

سوئیچ‌های قدرت می‌توانند به دو شکل ماسفت یا IGBT باشند. به کار گیری سوئیچ‌های قدرت در منابع تغذیه سوئیچینگ باعث می‌شود که بتوانند با سرعتی حدود ۱۰ کیلو هرتز به قطع و وصل شدن بپردازند و باعث تولید ولتاژ مربعی که از فرکانس بالایی برخوردار است، شوند. در مثال ذکر شده، سوئیچ قدرت باید قابلیت تحمل ولتاژی در حدود ۴۵۰ ولت و پیک جریان ۱ آمپر را داشته باشد.

ــ ترانس فرکانس بالا:

ترانس‌های فرکانس بالا هنگامی که با ترانس‌های فرکانس پایین مقایسه می‌شوند، میتوان به ارزان بودن، کوچک بودن و راندمان بالای آن‌ها پی برد. همچنین این نوع از ترانس‌ها در بیشتر موارد بر روی هسته فریت و یا پودر آهن پیچیده می‌شوند.

ــ دیودهای خروجی:

دیودهای خروجی وظیفه تبدیل ولتاژ فرکانس بالای پس از ترانس به DC را دارند. دیودهای خروجی باید از چند ویژگی برخوردار باشند تا بتوانند عملکرد خوبی از خود ارائه دهند. به عنوان مثال باید سریع باشند و دارای زمان بازیابی معکوس کوچکی باشند در غیر این صورت مدار با آسیب‌های جدی مواجه خواهد شد. در مثال ذکر شده دیودهای خروجی باید قابلیت تحمل جریان حدود ۳ آمپر را داشته باشند.

ــ فیلتر خروجی:

در منابع تغذیه سوئیچینگ، فیلتر خروجی می‌تواند خازن و یا سلف ـ خازن را در بر بگیرد. فیلتر خروجی منابع تغذیه سوئیچینگ در مقایسه با فیلترهای منابع تغذیه خطی، اندازه کوچکتری دارد به این دلیل که وظیفه آن حذف یک فرکانس بالای چند ده هزار هرتز است.

ــ واحد کنترل:

در تمام منابع تغذیه سوئیچینگ از یک واحد کنترل استفاده شده است. وظیفه‌ای که واحد کنترل در منابع تغذیه سوئیچینگ دارد این است که به ثابت نگه داشتن ولتاژ خروجی در مقابل تغییراتی که در بار، دما و … به وجود می‌آید، بپردازد. واحد کنترل به دو شکل آنالوگ و دیجیتال ارائه شده است و زمان خاموش روشن شدن آن باعث تعیین سوئیچ‌های قدرت می‌شود.

 

بازده منبع تغذیه

منابع تغذیه سوئیچینگ در توان‌های پایین از ۷۵ درصد بازده برخوردار می‌باشند در صورتی که این رقم در توان‌های بالا به ۹۵ درصد می‌رسد. تلفات این مبدل‌ها به دو شکل است که عبارت است از:

ــ تلفات سوئیچینگ

ــ تلفات هدایتی یا اهمی

در مثالی که در بالا ذکر شد، پل دیود ورودی از تلفات ۰/۲۵ وات و سوئیچ قدرت از تلفات ۲/۵ وات برخوردار بود. همچنین ترانس دارای تلفات ۴ وات و دیود خروجی دارای تلفات ۳ وات بود. این میزان از تلفات در مدار کنترل و دیگر بخش‌ها به حدود ۲ وات می‌رسد. در نتیجه میتوان نتیجه گرفت که در مجموع با تلفات ۱۱/۷۵ وات رو به رو خواهیم شد و بازده به ۷۹ درصد خواهید رسید.

 

کاربرد منابع تغذیه سوئیچینگ

هر چند منابع تغذیه سوئیچینگ در مقایسه با منابع تغذیه خطی کاربرد بیشتری دارند اما بهتر است این نکته را مد نظر قرار دهید که از پیچیدگی و اجزای بیشتری برخوردار هستند. همین عامل سبب شده که در توان‌های پایین زیاد مورد استفاده قرار نگیرند. در صورتی که در توان‌های بالا منابع تغذیه سوئیچینگ بهترین جایگزین برای منابع تغذیه خطی می‌باشند.

 

 

 

▪️انواع منبع تغذیه Omron

منابع تغذیه سوئیچینگ Omron به طور کلی به سه مدل تقسیم می‌شوند که عبارتند از:

ــ منبع تغذیه S8VK-S Omron

ــ منبع تغذیه S8VK-C Omron

ــ منبع تغذیه S8VK-G Omron

 

ــ منبع تغذیهOmron:

این نوع از منبع تغذیه Omron برای پانل‌های کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرد. منبع تغذیه S8VK-S Omron را میتوان در محیط‌هایی که از دمای ‌-۴۰ تا ۷۰ درجه سانتی گراد برخوردار هستند، به کار گرفت. این نوع محصولات Omron قابلیت پشتیبانی از ولتاژهای ورودی ۹۰ تا ۳۵۰ VDC را دارند و می‌توانند در مدل‌های ۲۴۰ تا ۴۸۰ وات به توان افزایش قدرت تا ۱۵۰ درصد بپردازند. از دیگر ویژگی‌های منبع تغذیه S8VK-S Omron میتوان به سازگاری آن‌ها با محیط زیست اشاره کرد. این نوع از منابع تغذیه می‌توانند هنگامی که با ولتاژ بیش از حد رو به رو می‌شویم، قابلیت محافظت را از خود نشان دهند.

 

 

پاور امرونS8VK-S

 

ــ منبع تغذیه S8VK-C Omron:

منبع تغذیه S8VK-C Omron به علت کیفیت بالایی که دارد به منظور کاربردهای اقتصادی به کار گرفته می‌شود. این نوع از محصولات Omron از محدوده ۶۰ تا ۴۸۰ وات برخوردار می‌باشند. منبع تغذیه S8VK-C Omron را میتوان در محیط‌هایی که از دمای -۲۵ تا ۶۰ درجه سانتی گراد برخوردار هستند به کار گرفت. این نوع از منابع تغذیه انعطاف پذیر هستند و دارای ابعاد مناسبی می‌باشند. منبع تغذیه S8VK-C Omron در مدل‌هایی که از ورودی DC برخوردار هستند، عرضه شده است و می‌تواند ولتاژهای ۹۰ تا ۳۵۰ VDC را پشتیبانی کند.

منبع تغذیه S8VK-C

همچنین این نوع از منابع تغذیه Omron قابلیت نصب بر روی ریل‌های DIN را دارند.

 

ــ منبع تغذیه S8VK-G Omron:

منبع تغذیه S8VK-G Omron در مدل‌های ۱۵ تا ۴۸۰ وات عرضه شده است. این نوع از منبع تغذیه Omron در محیط‌هایی که دمای -۴۰ تا +۷۰ درجه سانتی گراد را دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. منبع تغذیه S8VK-G Omron دارای دو ترمینال خروجی DC می‌باشد که سهولت سیم کشی را به دنبال دارد. همچنین از دیگر ویژگی‌های منبع تغذیه S8VK-G Omron میتوان به راندمان بالای آن‌ها اشاره کرد که باعث می‌شود برق زیادی مصرف نشود. هنگامی که از منبع تغذیه S8VK-G Omron استفاده می‌شود میتوان آن‌ها را بر روی ریل‌های DIN قرار داد.

S8VK-G

▪کدام یک از مدل‌های منبع تغذیه Omron که نمایندگی منبع تغذیه omron اقدام به فروش آن کرده است از فروش بالایی برخوردار هستند؟

 

در ادامه به چند مدل از منابع تغذیه که نمایندگی منبع تغذیه Omron به ارائه آن‌ها می‌پردازد، اشاره خواهیم کرد:

 

ــ  منبع تغذیه ۲۴ ولت ۵ آمپر Omron:

این نوع از منبع تغذیه Omron در دسته منابع تغذیه ریلی قرار می‌گیرد. منبع تغذیه ۲۴ ولت ۵ آمپر Omron دارای توان خروجی ۱۲۰ وات و ولتاژ خروجی ۲۴ ولت مستقیم می‌باشد.

این نوع از منبع تغذیه از نوع ورودی AC و نوع خروجی DC برخوردار می‌باشد. همچنین دارای عرض ۱۲۵ میلی متر، ارتفاع ۴۰ میلی متر و عمق ۱۲۳ میلی  متر می‌باشد. برخورداری از IP 20 و وزن ۵۸۰ گرم از دیگر ویژگی‌های این نوع از منابع تغذیه می‌باشند.

این گونه از منابع تغذیه از نصب DinRail برخوردار هستند به همین دلیل می‌توانند در برابر لرزش مقاومت بالایی از خود نشان دهند. این نوع از محصولات Omron قابلیت استفاده در فضاهای کوچک را دارند و از آن‌ها در محیط‌هایی که دمای -۴۰ تا ۷۰ درجه سانتی گراد دارند استفاده کرد. بدنه منابع تغذیه ۲۴ ولت ۵ آمپر Omron به گونه‌ای است که بتواند حتی در محیط‌های آلوده کارایی خود را حفظ کند.

با به کار گیری این نوع از محصولات Omron، سیم کشی به آسانی صورت می‌گیرد. این نوع از منابع تغذیه از LED برخوردار می‌باشند و بر اساس آخرین استانداردهای روز ساخته شده اند. کیفیت بالا و در عین حال قیمت مناسب از دیگر ویژگی‌های منابع تغذیه ۲۴ ولت ۵ آمپر Omron هستند.

 

 

منبع تغذیه امرون

ــ منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر ۶۰ وات کتابی(ریلی) مدل S8VK-C06024 Omron:

این نوع از منبع تغذیه از نوع ورودی AC و نوع خروجی DC برخوردار می‌باشد. منبع تغذیه S8VK-C06024 به صورت تک فاز است و خروجی ولتاژ آن ۲۴ VDC می‌باشد. همچنین دارای توان نامی ۶۰ W و جریان خروجی ۲.۵ A می‌باشند. از دیگر ویژگی‌های این نوع از محصولات Omron میتوان به عرض ۳۲ میلی متر و ارتفاع ۹۰ میلی متر اشاره کرد همچنین دارای عمق ۱۱۰ میلی متر می‌باشد. این نوع از منابع تغذیه از وزن ۲۶۰ گرم برخوردار می‌باشند و میزان نفوذ پذیری(IP) آن‌ها ۲۰ است. شیوه نصب Screw از دیگر ویژگی آن‌ها می‌باشد.

سازندگان ماشین آلات همیشه با دغدغه ابعاد و اندازه رو به رو هستند. این نوع از منابع تغذیه از ابعاد کوچکی برخوردار هستند و می‌توانند به رفع مشکل فضا در خصوص تابلوهای برق بپردازند.

 

ــ منبع تغذیه ۲۴ ولت ۱۰ آمپر ۲۴۰ وات کتابی مدل S8VK-C24024 Omron:

این نوع از منابع تغذیه Omron از نوع ورودی AC و نوع خروجی DC برخوردار هستند. ورودی ولتاژ ۱۰۰-۲۴۰ VAC و خروجی ولتاژ ۲۴ VDC از دیگر ویژگی‌های این نوع از منابع تغذیه می‌باشد. منابع تغذیه مدل S8VK-C24024 به صورت تک فاز می‌باشد و توان نامی ۲۴۰ W و جریان خروجی ۱۰A برخوردار می‌باشد. این نوع از محصولات Omron دارای عرض ۱۲۵ میلی متر و ارتفاع ۶۰ میلی متر هستند همچنین عمق آن‌ها به ۱۵۰ میلی متر می‌رسد. منبع تغذیه ۲۴ ولت ۱۰ آمپر ۲۴۰ وات کتابی دارای وزن ۹۴۰ گرم و IP 20 می‌باشد. شیوه نصب Screw از دیگر ویژگی‌های این نوع از منابع تغذیه می‌باشد.

 

ــ منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲۰ آمپر ۴۸۰ وات کتابی(ریلی) مدل S8VK-C48024 Omron:

این نوع از منابع تغذیه دارای نوع ورودی AC و نوع خروجی DC می‌باشند. ورودی ولتاژ ۱۰۰-۲۴۰ VAC و خروجی ولتاژ ۲۴ VDC از دیگر ویژگی‌های این نوع از منابع تغذیه می‌باشد. این مدل از منابع تغذیه به صورت تک فاز می‌باشد و از توان نامی ۴۸۰W و جریان خروجی ۲۰A برخوردار می‌باشد. منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲۰ آمپر ۴۸۰ وات کتابی از عرض ۱۲۵ میلی متر و ارتفاع ۹۵ میلی متر برخوردار می‌باشد همچنین عمق آن به ۱۵۰ میلی متر می‌رسد. این نوع از محصولات Omron دارای وزن ۱۵۵۰ گرم و IP20 می‌باشند. همچنین شیوه نصب آن‌ها به صورت Screw است.

 

 

سخن آخر

همانطور که گفته شد بازرگانی بهفر نمایندگی منبع تغذیه Omron را در اختیار دارد و می‌تواند انواع منابع تغذیه Omron را با قیمت مناسب و کیفیت بالا در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد.

 

برای آشنایی بیشتر با بازرگانی بهفر نمایندگی منبع تغذیه omron و همچنین یک خرید مطمئن و با کیفت میتوانید با ما در ارتباط باشید.

راه های ارتباطی:

                          شماره های تماس:

۰۲۱-۶۶۳۳۲۵۸۹۴

۰۹۱۵۴۵۶۵۲۳۱۷

آدرس:

تهران – لاله زار جنوبی – پاساژ صنعت – طبقه همکف – پلاک ۱۱

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *