منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرن

منبع تغذیه 24 ولت 2.5 آمپر امرن

منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرن

منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرون در دسته محصولات ریلی شرکت امرن قرار دارد که  شما عزیزان برای خرید و اطلاع از ویژگی ها و قیمت این نوع منبع تغذیه می توانید به شرکت بازرگانی بهفر-نمایندگی امرن مراجعه فرمایید.

در این مقاله به پرسش‌های مطرح شده پاسخ خواهیم داد.

ــ منبع تغذیه چیست؟

ــ منابع تغذیه به چند نوع تقسیم می‌شوند؟

ــ منابع تغذیه خطی چه مزایا و معایبی دارند؟

ــ منابع تغذیه سوئیچینگ چه مزایا و معایبی دارند؟

ــ منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرن چه ویژگی‌هایی دارد؟

 ورود به گالری محصولات OMRON

▪️منبع تغذیه چیست؟

از اصطلاح منبع تغذیه برای مدارهایی استفاده می‌شود که قادر به تولید ولتاژ DC با اندازه ثابت و یا کنترل شده از یک منبع ولتاژ در دسترس می‌باشند.

گالری خرید منبع تغذیه امرن

ولتاژ DC خروجی در مدارهای زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به عنوان مثال در مدارهای الکترونیکی از تراشه‌های مدار مجتمع یا IC استفاده می‌شود و در اینجا نیاز به ولتاژ DC استاندارد که از دامنه ثابت برخوردار باشد، احساس می‌شود.

منبع تغذیه 24 ولت 2.5 آمپر

منابع تغذیه به چند نوع تقسیم می‌شوند؟

اگر به صورت کلی بخواهیم منابع تغذیه را تقسیم بندی نماییم، می توان آن‌ها را به دو نوع زیر تقسیم کرد:

۱) منبع تغذیه خطی

۲) منبع تغذیه سوئیچینگ

منبع تغذیه خطی:

منبع تغذیه 24 ولت 2.5 آمپر امرن

در منبع تغذیه خطی، قطع و وصل کردن جریان صورت نمی گیرد و دلیل نام گذاری این نوع از منبع تغذیه همین مورد است. منابع تغذیه خطی می توانند در زمان کم، پاسخ دهی بسیار سریعی داشته باشند و همچنین می توانند بار بسیار زیاد را تحمل کنند. علاوه بر این موارد، این نوع از منبع تغذیه می تواند از ورود نویز تا حد بسیار زیادی جلوگیری کند. منبع تغذیه خطی قابلیت استفاده برای توان های کم به میزان ۱۰ یا کم تر را نیز دارد.

افراد به سه دلیل عمده از منبع تغذیه خطی استفاده می‌کنند.

اولین دلیل:

منابع تغذیه خطی از طراحی  ساده‌ای برخوردار می‌باشند. افرادی که به طراحی منابع تغذیه خطی می‌پردازند، می‌توانند یک رگولاتور خطی تهیه نمایند و سپس چند خازن به آن بیفزایند تا طراحی منبع تغذیه خطی کامل شود. حتی در برخی موارد این امکان برای طراح منبع تغذیه وجود دارد که به جای استفاده از رگولاتورهایی که در بازار وجود دارند، با مطالعه‌ی یک کتاب ساده به طراحی منبع تغذیه بپردازد و نیازی به داشتن اطلاعات تخصصی ندارد.

دومین دلیل:

که سبب شده افراد منبع تغذیه خطی را انتخاب نمایند، عملکرد مناسب آن‌ها می‌باشد. منابع تغذیه خطی قابلیت عملکرد در حالت سکون را دارند و برخلاف منابع تغذیه سوئیچینگ، قطع و وصل زیاد در آن‌ها اتفاق نمی‌افتد. خروجی منابع تغذیه خطی از نویز کمی برخوردار می‌باشد و هنگامی که با تغییر بار روبه رو می‌شوند، خیلی سریع پاسخ می‌دهند.

سومین دلیل:

یا سومین مزیتی که باید به آن اشاره کرد ارزان بودن منابع تغذیه خطی می‌باشد. هنگامی که افراد به منظور رفع نیاز از منابع تغذیه خطی با توان‌های کمتر از ۱۰ وات استفاده می‌کنند، هزینه کمتری نسبت منابع تغذیه سوئیچینگ می‌پردازند.

معایب:

هر چند استفاده از منابع تغذیه خطی مزیت‌هایی را به همراه دارد؛ اما معایبی نیز به وجود می‌آورد. به عنوان مثال افرادی که از منابع تغذیه خطی استفاده می‌کنند به خوبی می‌دانند که این منابع از محدودیت تنوعی برخوردار هستند. این عبارت به این معناست که تمام منابع تغذیه خطی از نوع Stepdown هستند.

از دیگر معایب منابع تغذیه خطی میتوان به این نکته اشاره کرد که فقط از یک خروجی برخوردار می‌باشند بنابراین زمانی که نیاز به استفاده از چند ولتاژ خروجی باشد، باید به صورت جداگانه چند منبع تغذیه خطی مورد استفاده قرار گیرد و نتیجه آن افزایش هزینه‌ها می‌باشد.

مشکل بازدهی:

سومین ایرادی که منابع تغذیه خطی دارند مربوط به بازده آن‌ها می‌باشد. کاربردهای عمومی که منابع تغذیه خطی دارند از بازده ۳۰ تا ۶۰ درصدی برخوردار می‌باشند معنی این عبارت این است که برای هر ولت که به بار داده می‌شود؛ در منبع تغذیه بیش از یک وات توان تلف خواهد شد. بهتر است این نکته را مد نظر قرار دهید که بین ورودی و خروجی منابع تغذیه خطی یک ترانزیستور وجود دارد که با نام ترانزیستور مسیر شناخته می‌شود و این تلفات را ترانزیستور مسیر به وجود می‌آورد.

کاربرد منابع تغذیه خطی:

از منابع تغذیه خطی هنگامی استفاده می‌شود که به توان کمتری احتیاج داریم. خروجی منابع تغذیه خطی، صاف‌تر می‌باشد و به عبارتی از ریپل کمتری برخوردار است و می‌تواند در مواقعی که نیاز به ولتاژ صاف احساس می‌شود، مورد استفاده قرار گیرد.

منبع تغذیه سوئیچینگ

منبع تغذیه 24 ولت 2.5 آمپر امرنمنبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرن

در بسیاری از وسایل الکترونیکی مانند شارژرها، پاورهای کامپیوتر و یا وسایل صوتی و تصویری به منظور تبدیل ولتاژ و جریان از کلیدزنی و مدارهای سوئیچینگ کمک گرفته می‌شود. منبع‌های سوئیچینگ به علت وزن کمی که دارند، فضای کمی را اشغال می‌کنند و می‌توانند بازده بالاتری ارائه دهند.

در منابع تغذیه‌ای که به صورت خطی هستند تلف کردن توان اتفاق می‌افتد و نتیجه آن یکسو شدن یا رگوله خروجی می‌باشد اما در منابع تغذیه سوئیچینگ، هنگامی که تغییراتی در مقدار دوره سیکل سوئیچ به وجود می‌آید میتوان به کنترل ولتاژ و جریان خروجی پرداخت.

منبع تغذیه سوئیچینگ چیست؟

بازدهی ۹۰ درصد:

در صورتی که طراحی منابع تغذیه سوئیچینگ به درستی صورت گیرد، میتوان بازده آن‌ها را به ۹۰ درصد رساند. اگر بخواهیم مثالی برای منابع تغذیه سوئیچینگ بزنیم میتوان به شارژرهای موبایل اشاره کرد. امکان راه اندازی شارژرهای موبایل با ولتاژ ۱۰۰ یا ۲۵۰ ولت وجود دارد. خروجی که منبع تغذیه سوئیچینگ در شارژرهای موبایل دارد، بدون به کارگیری رگولاتور و تلفات اندک به میزان ۴.۹ ولت ثابت میرسد.

تماس با ما

منبع تغذیه سوئیچینگ جایگزینی مناسب:

به همین دلیل هم اکنون افراد بسیاری منبع تغذیه سوئیچینگ را جایگزین مناسبی برای منابع تغذیه خطی و ترانسفورمرهای بزرگ می‌دانند. البته بهتر است این نکته را مد نظر قرار دهید که ترانسفورمر در منابع تغذیه سوئیچینگ نیز به کار برده می‌شود اما بسیار کوچک می‌باشد و برای ساخت هسته آ‌ن‌ها از آهن فشرده استفاده شده است.

در فرکانس‌های پایین میتوان از ترانسفورمرهای بزرگ یا معمولی استفاده کرد مانند فرکانس برق شهری که حدود ۵۰ تا ۶۰ هرتز می‌باشد. در مقابل همانطور که گفته شد آن دسته از ترانسفورمرهایی که شامل هسته فریت می‌شوند، در منابع تغذیه سوئیچینگ مورد استفاده قرار می‌گیرند و میتوان از آن‌ها در فرکانس‌های بالا استفاده کرد.

ولتاژ مستقیم:

افرادی که به طراحی منابع تغذیه سوئیچینگ می‌پردازند در صورتی که ورودی اصلی جریان متناوب باشد با به کارگیری دیود به عبور جریان از یک طبقه یکسو کننده می‌پردازند سپس به ایجاد یک ولتاژ مستقیم رگوله نشده خواهند پرداخت و اتصال ولتاژ مستقیم به خازن‌های فیلترینگ بزرگ فراهم می‌شود. البته در مواقعی که منبع تغذیه سوئیچینگ دارای ورودی جریان مستقیم باشد، نیازی به انجام مرحله یکسو سازی نیست.

بعد از انجام مراحل گفته شده:

ولتاژ مستقیمی که در مراحل قبل به تولید رسیده است به ولتاژ متناوب که از فرکانس بیشتر از ۲۰ کیلو هرتز برخوردار می‌باشد، تولید می‌شود. در این مرحله به کار گیری کلید زنی ترانزیستوری می‌تواند به تولید این فرکانس کمک نماید البته این کلید زنی در حالت بین قطع و اشباع در نوسان می‌باشد و سبب می‌شود تلفات ترانزیستور به مراتب کمتر شود. در بخش کلید زنی هنگامی که از ماسفت‌ها کمک گرفته شود، میتوان عملکرد بالاتری را انتظار داشت.

بعد از انجام مراحل بالا، مرحله جدیدی که ترانس با تعداد دورهای پیچشی کم در آن قرار گرفته است، آغاز می‌شود. در این مرحله، جریان متناوبی که ایجاد شده است به وسیله مدار کلید زنی وارد آن خواهد شد.

فرکانس بالایی که وجود دارد سبب کم شدن دور سیم پیچ ترانس می‌شود.

در این مرحله:

ایجاد خروجی ولتاژ مستقیم در محدوده مشخص به وسیله یک طبقه یکسو کننده و فیلتر صورت می‌گیرد. در این مرحله به کارگیری دیودهایی که از سرعت بالا برخوردار هستند، لازم است. البته هنگامی که با ولتاژهای پایین رو به رو باشیم میتوان از دیود شاتکی استفاده کرد.

سپس جریانی که یکسو شده است دکوپلاژ و فیلتر می‌شود.

بازدهی که منابع تغذیه سوئیچینگ دارند، از منابع تغذیه خطی بیشتر می‌باشد و بین ۶۸ تا ۹۰ درصد می‌باشد و جداگانه از ولتاژ ورودی است.

منابع تغذیه سوئیچینگ

منابع تغذیه سوئیچینگ

منابع تغذیه سوئیچینگ نسبت به منابع تغذیه خطی از کاربرد و مزیت‌های با اهمیت‌تری برخوردار می‌باشند هر چند استفاده از آن‌ها معایبی را نیز به همراه دارد. به عنوان مثال منابع تغذیه سوئیچینگ بسیار پیچیده می‌باشند و برای طراحی آن باید زمان زیادی صرف شود. همچنین افرادی که از تخصص کافی برخوردار نیستند در طراحی آن با مشکلاتی رو به رو خواهند شد.

نویز:

نویز تولید شده توسط منبع تغذیه سوئیچینگ به فضای اطراف تشعشع پیدا می‌کند و به منظور پیشگیری از تشعشع نویز به فضای اطراف، استفاده از فیلترهای اضافی و شیلدینگ توصیه می‌شود هر چند استفاده از این روش‌ها سبب افزایش هزینه‌ها خواهد شد.

منابع تغذیه سوئیچینگ باعث تبدیل ولتاژ ورودی به پالس‌های متناوب می‌شوند. در نتیجه در برابر تغییرات جریان بار، پاسخدهی کندی دارند. البته بهتر است این نکته را مد نظر قرار دهید که در جهت رفع این مشکل میتوان به افزایش خازن‌ها در خروجی پرداخت هر چند سبب افزایش هزینه‌ها ها خواهد شد.

به طور کلی باید گفت معایبی که منابع تغذیه سوئیچینگ به همراه دارند قابل کنترل است و فردی که به طراحی منابع تغذیه سوئیچینگ می‌پردازد، می‌تواند با تکیه بر تجربیاتی که دارد منابع تغذیه‌ای که از سایز کوچک‌تر برخوردار هستند را طراحی نماید.

کاربرد منابع تغذیه سوئیچینگ:

در مواقعی که بازده بالا و توان بالا مورد نیاز باشد، استفاده از منابع تغذیه سوئیچینگ پیشنهاد می‌شود. منابع تغذیه سوئیچینگ در مقایسه با منابع تغذیه خطی از بازده و هزینه مناسب‌تری برخوردار می‌باشند به همین دلیل در بسیاری از مواقع، افراد به انتخاب آن‌ها می‌پردازند.

چند مورد دیگر از منابع تغذیه پر کاربرد در صنعت

منبع تغذیه DC

تامین کردن ولتاژ برق DC از برق AC . منبع تغذیه DC نوعی منبع تغذیه است که ولتاژ جریان مستقیم (DC) را برای تغذیه یک دستگاه می دهد.

از آنجایی که منبع تغذیه DC معمولاً در میز کار مهندسان یا تکنسین ها برای آزمایش های مختلف قدرت استفاده می شود، اغلب آنها را “منبع تغذیه میز” نیز می نامند.

ورودی های منبع تغذیه DC:

ورودی AC:

یک ورودی AC را می توان اصلاح و فیلتر کرد تا یک ولتاژ DC تولید کند، که سپس به مدار تنظیم کننده اعمال می شود و یک ولتاژ خروجی DC ثابت تولید می کند. خروجی می تواند از کمتر از یک ولت تا ۱۰۰۰ ولت بیشتر باشد.

ورودی DC:

یک ولتاژ DC با مقادیر معمولی ۵ ولت، ۱۲ ولت، ۲۴ ولت یا ۴۸ ولت نیز می تواند توسط منبع تغذیه DC به عنوان ورودی پذیرفته شود. ولتاژ خروجی نیز می تواند تولید شود. این محدوده از کمتر از یک ولت تا بیش از ۱۰۰۰ ولت DC است
باتری یا انرژی برداشت شده (سلول‌های خورشیدی، سلول‌های سوختی و غیره) که نیروی الکتریکی خود را از سایر منابع انرژی می‌گیرند، می‌توانند به عنوان ورودی برق برای یک زیرسیستم مدیریت توان DC استفاده شوند.

ورودی باتری:

زیرسیستم مدیریت توان DC معمولاً با سیستم الکترونیکی تجهیزات قابل حمل ادغام می شود.

n آداپتور برق متناوب، یک واحد برق که به پریز خط AC وصل می شود و ولتاژ خروجی DC می دهد، معمولاً در تجهیزات قابل حملی که دستگاه را تغذیه می کند گنجانده می شود.
اگر باتری سیستم وجود دارد، می توان از آداپتور AC نیز برای شارژ مجدد آن استفاده کرد

ورودی ولتاژ فوق العاده پایین:

مقدار کمی انرژی از انرژی خورشیدی، انرژی حرارتی، انرژی باد یا انرژی جنبشی را می توان توسط یک مبدل قدرت که می تواند با ورودی های ولتاژ فوق العاده پایین کار کند، برداشت کرد.
پس از برداشت، این انرژی برای استفاده در آینده به عنوان منبع انرژی انباشته و ذخیره می شود.

 منبع تغذیهUPS

از این نوع منبع تغذیه در هنگام نبود برق استفاده می شود. مانند برق های اضطراری بیمارستان ها و …

UPS  یک منبع تغذیه الکترونیکی است که کارعمده آن تامین توان مورد نیاز بار مصرفی بدون وقفه است . UPS به عنوان منبع توان بدون وقفه با  استفاده از انرژی ذخیره شده در باتری برق مورد نیاز تجهیزات مصرف کننده را تامین می کند.

سیستم ups بین برق شهری و دستگاه مصرف کننده قرار میگیرد که  اضافه بر تنظیم برق شبکه و تثبیت آن مانع از نفوذ نویز و اختلالات شبکه به تجهیزات حساس مصرف کننده می شود .

از مهمترین کارهای یو پی اس زمانی است که برق شهر قطع می شود که بلافاصله و بدون هیچ وقفه یو پی وارد مدار می شود و برق رو تامین می کند.

منابع تغذیه ولتاژ بالا (high voltage)

تامین ولتاژ های بالا مانند: ۱ کیلو ولت

منبع تغذیه جریان بالا

جریان های بالا مانند ۲۰ آمپر یا بالاتر. برای کار هایی مانند جوشکاری مناسب است.

اجزای داخلی منابع تغذیه سوئیچینگ

منبع تغذیه 24 ولت 2.5 آمپر امرن

ــ EMI Filter:

در بخش EMI Filter از عناصری مانند سلف و خازن استفاده شده است. وظیفه‌ای که این قسمت دارد این است که از خارج شدن فرکانس‌های اضافی به بیرون از منبع تغذیه سوئیچینگ جلوگیری کند. همچنین گاهی دوران موتورهای الکتریکی و یا دیگر بخش‌ها سبب ایجاد فرکانس‌های اضافی می‌شوند و این بخش مانع از ورود اینگونه فرکانس‌ها به منبع تغذیه می‌شود.

 ــ Input Capacitor:

این بخش از دو خازن الکترولیت تشکیل شده است که در هنگام عملکرد منبع تغذیه می‌تواند به کنترل سطح ولتاژ ورودی بپردازد. همچنین زمانی که وقفه‌های کوتاه انرژی صورت گیرد به کمک این بخش میتوان به ذخیره انرژی پرداخت.

ــ Power Switching:

در این بخش، دو ترانزیستور قدرت وجود دارد و به وسیله زمان خاموش/ روشن شدن سوئیچ می‌تواند سطح ولتاژ خروجی را کنترل نماید.

ــ Transformer:

این قسمت در منابع تغذیه سوئیچینگ به ایزولاسیون ولتاژ مستقیم می‌پردازد و همچنین از این قابلیت برخوردار است که سطح ولتاژ را تغییر دهد. در طراحی این قسمت حساسیت‌های زیادی وجود دارد زیرا در صورتی که طراحی آن به درستی صورت نگیرد، نمیتوان عملکرد مناسبی را از منابع تغذیه سوئیچینگ انتظار داشت.

ــ Output Filter:

در طراحی این بخش از تعدادی خازن الکترولیت استفاده شده است. به کارگیری سلف‌های چند لایه سبب تکمیل شدن طراحی این قسمت شده است. وظیفه‌ای که Output Filter دارد این است هنگامی که ترانزیستور روشن است انرژی را ذخیره نماید و این انرژی ذخیره شده را در مواقعی که ترانزیستور خاموش است، عرضه کند.

ــ FAN:

هنگامی که در منابع تغذیه حرارت به درستی منتقل شود، میتوان عملکرد مناسبی از منابع تغذیه انتظار داشت. همچنین زمانی که بر روی محفظه منابع تغذیه و روبه روی هیت سینک‌ها فن تعبیه شود، میتوان راندمان و طول عمر منابع تغذیه سوئیچینگ را افزایش داد.

ــ PCB:

تمام قطعاتی که در منابع تغذیه سوئیچینگ وجود دارند، بر روی PCB نصب شده‌اند. در طراحی این بخش باید از به کارگیری موادی که به محیط زیست آسیب می‌رسانند جلوگیری شود. همچنین قطعات باید در قسمت مخصوص به خود قرار گیرند.

ــ IC Controller:

با گذشت زمان در طراحی این بخش تغییرات گوناگونی به وجود آمد.‌ آی سی‌های جدیدی که اخیراً طراحی شده‌اند، وظایف گوناگونی مانند: کنترل خروجی، مونیتورینگ، نوسان ساز و … را بر عهده دارند.

Output Diodes

همانطور که از اسم این قطع مشخص است، ما با یک دیود سر کار داریم. وظیفه اصلی این دیود یک طرفه کردن جریان برق است و همچنین در بعضی موارد، مسئول قطع کردن جریان برق است.

همانطور که متوجه شدید امروزه نیاز زیادی به استفاده از منابع تغذیه سوئیچینگ احساس می‌شود به همین دلیل شرکت‌هایی که به تولید آی سی‌ها می‌پردازند، تلاش کرده‌اند آی سی‌هایی طراحی نمایند که قابلیت انجام کارهای گوناگون یک مدار سوئیچینگ را داشته باشند.

منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرون

منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرن سری S8VK-C می‌تواند در محیط‌هایی که دمای آن‌ها بین -۴۰ تا ۷۰ درجه سانتی گراد است، بدون هیچ مشکلی فعالیت داشته باشد. در طراحی بدنه منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرون از موادی استفاده شده است که بتواند مقاومت بالایی در برابر لرزش و آلودگی‌ها از خود نشان دهد.

هنگامی که افراد قصد دارند از منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرن سری S8VK-C استفاده نمایند به راحتی آن را می‌توانند نصب نمایند. این نوع از منابع تغذیه اندازه مناسبی دارند و شما با مشکل فضا رو به رو نخواهید شد.

منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرن در دسته محصولات ریلی شرکت امرن قرار گرفته است و از دو ست خروجی برخوردار می‌باشد که نتیجه آن سهولت در سیم کشی است.

منبع تغذیه 24 ولت 2.5 آمپر امرن

منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرون

از منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرن چه زمانی استفاده می‌شود؟

ــ در صورتی که از تجهیزات صنعتی گران قیمت در تابلوهای برق استفاده شده است و شما نمی‌خواهید آسیبی به آن‌ها وارد شود، می‌توانید از منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرون استفاده نمایید.

ــ هنگامی که تجهیزات صنعتی مورد استفاده، حساسیت زیادی نسبت به نوسانات برق از خود نشان می‌دهند میتوان از منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر استفاده کرد.

ــ زمانی که قصد محافظت از دستگاه‌ها در برابر اتصال کوتاه را داشته باشیم، میتوان در آن‌ها منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرن را به کار برد.

در ادامه:

ــ به کار گیری منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرون در تجهیزات صنعتی باعث می‌شود هنگامی که کیفیت و توان منبع تغذیه کاهش پیدا میکند، نیازی به تعویض آن نداشته باشید.

ــ در صورتی که محیط مورد نظر از رطوبت بالایی برخوردار باشد، با استفاده از منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرن میتوان به کاهش مشکلات پرداخت.

ــ در صورتی که به دنبال بازدهی بالا و در عین حال مصرف مناسب انرژی هستید، توصیه می‌شود منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرون را انتخاب نمایید.

درباره شرکت امرون

بازگانی بهفر

شرکت امرون در سال ۱۹۳۳ توسط شخصی به نام کازوما تاتیستی پایه گذاری شد. و در سال ۱۹۴۸ ثبت این شرکت صورت گرفت. نام شرکت از مکانی در شهر کیوتو به نام امورو (Omuro) اخذ شده است.

بازرگانی بهفر یکی از نمایندگان امرون در ایران است که محصولات مختلف این شرکت را اعم از: منبع تغذیه امرون، چشم امرون، رله امرون و دیگر محصولات تولیدی این شرکت را در ایران عرضه می کند.

اطمینان خرید

چرا برای خرید محصولات امرون، بازرگانی بهفر را انتخاب کنیم؟

بازرگانی بهفر این امکان را برای مشتزیان خود قرار داده که بتوانند برای خرید منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرون و همچنین بقیه محصولات این شرکت، از مشاوران این موسسه مشاوره بگیرند و با اطلاعات و رضایت کامل خرید را انجام بدهند.

بازرگانی بهفر با دارا بودن سابقه درخشان خود در زمینه فروش محصولات امرن طی سال‌ها فعالیت خود، همواره تلاش کرده برای راحتی کار خریداران شرایط مناسبی را فراهم کند. به همین منظور در جهت تسهیل امر خرید راه‌های مختلفی را برای مشتریان میسر کرده است که این راه‌ها به صورت زیر است:

روش های خرید

۱-خرید به صورت آنلاین:

به دلیل افزایش مشغله افراد و دور بودن مسافت‌ها در شهرهای بزرگ مانند تهران امروزه خرید آنلاین بسیار مورد علاقه مردم قرار گرفته است، شما برای خرید منبع تغذیه امرن می‌توانید به آدرس سایت www.behfarco.com/omron بروید و به راحتی با دیدن محصولات شرکت امرن و بعد از اخذ مشاوره‌های لازم یکی را متناسب با نیاز و خواسته خود انتخاب کنید.

۲-خرید به صورت تلفنی:

اگر مایل به انجام خرید خود به روش تلفنی هستید و خرید های خود را به این روش انجام می دهید، بازرگانی بهفر برای شما این امکان را فراهم کرده که بتوانید به صورت تلفنی نیز سفارشات خود را ثبت کنید. برای این منظور  کافیست با شماره های زیر تماس بگیرید و سفارشات خود را به صورت تلفنی ثبت کنید.

شماره های تماس: ۰۲۱۳۳۹۱۲۰۴۴ ، ۰۲۱۳۳۹۱۲۰۳۳

۳-خرید به صورت حضوری:

اگر برای رفتن به بازرگانی بهفر، وقت خالی و شرایط مناسب را دارید، می توانید با مراجعه به بازرگانی بهفر به نشانی:

تهران، لاله زار جنوبی، پاساژ صنعت، طبقه همکف، پلاک ۱۱ رفته و در آنجا شخصا و حضوری محصولات مورد نیاز خود را بخرید.

خدمات پس از فروش منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲.۵ آمپر امرون

خدمات پس از فروش

خدمات پس از فروش برای خرید هر چیزی یک فاکتور مهم و ضروری است. زیرا اطمینان خاطر لازم را به مشتری و خریدار می دهد. زیرا اگر یک محصول بدون خدمات پس از فروش به مشتری فروخته شود، تنها کسی که ممکن است متحمل ضرر های مالی شود، خریدار است. اما بازرگانی بهفر با داشتن خدمات پس از فروش مناسب و عالی این اطمینان خاطر را به مشتری می دهد که با خیال راحت خرید خود را انجام دهد.

همچنین خدمات پس از فروش باعث کاهش هزینه های مربوط به تعمیر نیز می شود زیرا در صورت داشتن مشکل از خود محصول، شما هیچ هزینه تعمیری پرداخت نمی کنید.

محصولات امرون 

راه های ارتباطی با ما

شماره های تماس:

 ۰۹۱۲۶۰۴۰۶۰۰      ۰۲۱-۳۳۹۱۲۰۴۴        ۰۲۱-۳۳۹۱۲۰۳۳

آدرس:

تهران – لاله زار جنوبی – پاساژ صنعت – طبقه همکف – پلاک۱۱

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *