لیست قیمت منبع تغذیه سوئیچینگ

منابع تغذیه سوئیچینگ

لیست قیمت منبع تغذیه سوئیچینگ

 

 آشنایی با منبع تغذیه سوئیچینگ و کاربرد آن

منبع تغذیه حالت سوئیچ نوعی مدار الکترونیکی بوده که برای تبدیل برق استفاده می شود و به عنوان منبع های تغذیه سوئیچینگ یا به اختصار SMPS نیز معروف است. کارایی یک SMPS تبدیل AC به DC بوده، اگرچه کاربران می توانند سوئیچ های دیگری را پیدا کنند که دارای خروجی ولتاژ DC به DC هستند. منبع تغذیه سوئیچینگ در طیف گسترده ای از کاربرد های صنعتی، تجاری و خانگی استفاده می شود. برخی از رایج ترین آن ها عبارتند از: سرورهای رایانه شخصی و لپ تاپ، شارژرهای تلفن همراه، سیستم های امنیتی مانند دوربین های مدار بسته و غیره. بنابراین، بازرگانی بهفر در این راهنما شما را با منابع تغذیه سوئیچینگ آشنا می کند.

لیست قیمت منبع تغذیه سوئیچینگ

SMPS چگونه کار می کند؟

منبع تغذیه سوئیچینگ به عنوان یک منبع ولتاژ و جریان ثابت برای اطمینان از ولتاژ خروجی ثابت و در نتیجه گشتاور ثابت در بارهای مختلف عمل می کند. دستگاه های الکترونیکی مختلفی که ما در زندگی روزمره از آن ها استفاده می کنیم، مانند گوشی های هوشمند، چراغ های  LED، رایانه ها، روبات ها و پردازنده های الکترونیکی مختلفی برای عملکرد خود از این منبع تغذیه استفاده می کنند. برای اینکه منبع تغذیه سوئیچ، ولتاژ ورودی خود را به ولتاژ خروجی تبدیل کند، سوئیچ با فرکانس بالا روشن و خاموش می شود.

سپس سلف ها یا خازن های داخل دستگاه، قدرت دستگاه را تنظیم می کنند. این سوئیچینگ مداوم خازن، ولتاژ را در سطح مورد نظر حفظ و راندمان مناسبی را فراهم می کند. بنابراین، برخلاف منبع تغذیه خطی، منبع تغذیه سوئیچینگ شامل یکسوسازی جریان قبل از تنظیم ولتاژ است. با استفاده از یک دستگاه سوئیچینگ برای تغییر جریان، AC  با فرکانس پایین به یک موج پالس فرکانس بالا تبدیل می شود.

لیست قیمت منبع تغذیه سوئیچینگ

کدام منبع تغذیه حالت سوئیچ برای رایانه بهتر است؟

منبع تغذیه سوئیچینگ که در رایانه شخصی خود استفاده می کنید مهم است زیرا در نهایت تعیین می کند که چه اجزای دیگری را می توانید در آن استفاده کنید و خروجی عملکردی که در پایان به دست می آورید، چگونه است. برای ساخت کامپیوترهای گیمینگ رده بالا، باید امتیاز کارایی بیش از ۸۰% را در نظر بگیرید. هرچه این رتبه بالاتر باشد، برق کم تری مصرف می کند. مصرف الکتریسیته کم تر به معنای اتلاف گرمای راحت ‌تر است که رایانه را خنک نگه می ‌دارد و عملکرد بهینه را حفظ می‌ کند.

لیست قیمت منبع تغذیه سوئیچینگ

مزایا و معایب منبع تغذیه سوئیچینگ چیست؟

برخلاف منبع تغذیه خطی، منبع تغذیه سوئیچ به طور مداوم بین حالت های روشن و خاموش سوئیچ می کند و زمان بسیار کمی را در حالت اتلاف می گذراند، که این کار،  انرژی تلف شده را به حداقل می رساند. این باعث کاهش گرمای تولید شده در اثر هدر رفتن انرژی و در نتیجه افزایش راندمان می شود. یکی دیگر از مزایای اصلی منبع تغذیه سوئیچ، اندازه جمع و جور آن به دلیل کوچک بودن ترانسفورماتور است. این باعث می شود دستگاه دارای قابلیت حمل و نصب آسان باشد. از سوی دیگر، طراحی و ساخت منابع تغذیه سوئیچینگ پیچیده است که تعمیر و نگهداری آن ها را در مقایسه با منبع تغذیه خطی دشوار می کند. این منبع تغذیه همچنین هارمونیک هایی را به سیستم تزریق می کند که می تواند بر سایر دستگاه های متصل تأثیر منفی بگذارد.

جمع بندی

منابع تغذیه سوئیچینگ طراحی فشرده ای دارند و در مقایسه با منابع تغذیه خطی کارآمدتر هستند. بنابراین، برای کاربرد هایی که نیاز به راندمان بالاتری دارند و باید ماهیت فشرده داشته باشند بهترین گزینه اند. آن ها به طور گسترده به عنوان منبع انرژی برای تلفن های همراه، رایانه ها، سرورها و حتی چراغ های LED استفاده می شوند. برخی از دستگاه ها منابع تغذیه سوئیچینگ در بدنه داخلی خود به کار می برند. در حالی که در برخی از دستگاه ها در خارج از بدنه آن ها قرار گرفته اند. این منبع تغذیه همچنین در وسایل نقلیه و سیستم های امنیتی استفاده شده اند. به همین دلیل خرید آن ها توصیه می شود.

 

راه ارتباطی با ما

شماره های تماس:

 ۰۹۱۲۶۰۴۰۶۰۰      ۰۲۱-۳۳۹۱۲۰۴۴        ۰۲۱-۳۳۹۱۲۰۳۳

آدرس:

تهران – لاله زار جنوبی – پاساژ صنعت – طبقه همکف – پلاک۱۱

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *