قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپر

قیمت منبع تغذیه 24 ولت 2/5 آمپر

قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپر:

منابع تغذیه الکتریکی کاربرد‌‌های گسترده و انواع بسیار متنوعی دارند و دانستن طرز کار آن‌ها به شما کمک می‌کند تا بهترین گزینه را برای کاربر مد نظر خود انتخاب کنید. چه شما ولتاژ بالایی روی عرشه یک کشتی نیاز داشته باشید، چه بخواهید از منبع تغذیه برای شارژ کردن باتری یک لپ تاپ استفاده کنید، نیازمند یک منبع تغذیه خواهید بود. جهت قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپر تماس بگیرید.

از آن جایی که طرز کار انواع مختلف منبع تغذیه مثل هم نیست، شما باید بدانید که چه چیزی سبب خاص شدن یک منبع تذیه AC-DC می‌شود، چگونه می‌توانید بهترین منبع تغذیه را برای دستگاه‌های الکتریکی خود انتخاب کنید و … .

در این مقاله قصد داریم ضمن معرفی منبع تغذیه، چگونگی عملکرد آن، کاربرد‌‌های منابع تغذیه و انواع آن ها، در رابطه با قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپر صحبت کنیم.

 

تعریف منبع تغذیه

منبع تغذیه (power supply) را با منشاء نیرو (power source) اشتباه نگیرید. منشاء نیرو، منشاء الکتریسیته است. در اغلب موارد، منشاء الکتریسیته یک پریز برق، باتری یا ژنراتور است. منبع تغذیه، نیرو را از منشاء تغذیه به شکل و ولتاژ صحیح تبدیل می‌کند. به دلیل تنوع در منابع تغذیه موجود در بازار، کاربرد اختصاصی هر منبع تغذیه به این وابسته است که آیا نیاز به تنظیم انرژی دارد یا تبدیل توان. برای داشتن درک بهتری از منبع تغذیه و طرز کار آن، باید قطعات آن را شناخته و نقش هم کدام در عملکرد دستگاه را بدانید.

 

قیمت منبع تغذیه 24 ولت 2/5 آمپر

منبع تغذیه به دستگاهی گفته می‌شود که ویژگی‌های برق ورودی مثل ولتاژ، آمپراژ و AC یا DC بودن را تغییر می‌دهد تا برق خروجی با وسیله الکترونیکی استفاده کننده از آن همخوانی داشته باشد.

 

منبع تغذیه چه کار‌‌هایی انجام می‌دهد؟

تمامی مدل‌های منابع تغذیه عملکرد‌‌هایی اساسی دارند که در بین همه آن‌ها مشترک است ولی هر نوع منبع تغذیه، عملکرد‌‌های مخصوص به خودش را نیز دارد. ممکن است یک منبع تغذیه ولتاژ را بالا یا پایین بیاورد، نیرو را به جریان مستقیم تبدیل کند یا نیرو را به گونه‌ای تنظیم کند که ولتاژ خروجی، پایین‌تر باشد. این عملکرد‌‌ها به شما کمک می‌کنند تا منبع تغذیه مناسب وسیله الکتریکی خود را پیدا کنید.

دستگاهی با عملکرد های متعدد

انتخاب یک دستگاه تغذیه با عملکرد‌‌ها و قابلیت‌های متعدد می‌تواند هزینه زیاد و بیش از حد نیاز برای شما داشته باشد و از سوی دیگر، اگر منبع تغذیه‌ای که می‌خرید، قابلیت مورد نیاز شما را نداشته باشد، ممکن است دستگاه‌های الکتریکی شما آسیب ببینند. برای مثال یک منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپر با قابلیت تبدیل برق AC به DC برای وسایل الکترونیکی کم مصرف و حساس مثل صفحات نمایش LED، دوربین‌های مدار بسته، اسپیکر، مودم وای-فای و … مناسب است. قمیت یک منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپر پایین‌تر از یک منبع تغذیه ۱۰ آمپری است اما منبع تغذیه ۱۰ آمپری برای کاربرد‌‌های پر مصرف‌تر مثل یخچال فریزر مناسب است و استفاده از آن می‌تواند سبب آسیب دیدن وسایل الکترونیکی کم مصرف شود.

 

قیمت منبع تغذیه 24 ولت 2/5 آمپر

کار اصلی منبع تغذیه، تنظیم ویژگی‌های نیرو و مناسب ساختن آن برای مصرف دستگاه‌های الکتریکی شما است.

 

۱-منابع تغذیه ولتاژ را تغییر می‌دهند

کاربرد اصلی منابع تغذیه، تغییر ولتاژ است. منشاء نیرو، صرف نظر از نوع دستگاهی که باید از آن استفاده کند، دارای خروجی یکنواختی است. منابع تغذیه برای جلوگیری از ورود نیروی الکتریکی بیش از حد یا اوور لود (overload)، باید ولتاژ را پایین بیاورند یا اینکه برای برآورده کردن نیاز‌‌های دستگاه، آن را بالا می‌برند.

نیروی بیش از حدی که از یک منبع تغذیه خارج شود می‌تواند به یک دستگاه الکتریکی آسیب بزند اما اگر منبع تغذیه ولتاژ کافی را فرآهم نیاورد، دستگاه الکتریکی آن طوری که باید، کار نمی کند. تغییر انرژی کار اصلی منابع تغذیه است و قطعه اصلی هر منبع تغذیه، ترانسفورمر است که که ولتاژ را بر حسب نیاز بالا یا پایین می‌کند.

 

۲-منابع تغذیه، نیرو را تبدیل می‌کنند

تبدیل نیرو، برق ورودی را به شکلی تغییر می‌دهد که دستگاه الکتریکی بتواند از آن استفاده کند. دو نوع کلی منبع تغذیه وجود دارد: DC-DC و AC-DC. منابع تغذیه DC-DC به شما این امکان را می‌دهند که دستگاه‌های الکتریکی را به پریز خودرو‌‌ها یا منشاء‌های مشابهی که برق جریان مستقیم یا DC فرآهم می‌آورند، متصل کنید. این منابع تغذیه، چندان رایج نیستند.

 

رایج‌ترین منابع تغذیه از نوع AC-DC می‌باشند. برق شهری از نوع جریان متناوب یا AC است. بسیاری از دستگاه‌های الکتریکی برای کار کردن نیازمند جریان مستقیم هستند. یک منبع تغذیه، جریان AC را به DC تبدیل می‌کند. برای اغلب کاربرد‌‌ها باید منابع تغذیه را تنظیم کنید.

 

یکی از عوامل تعیین کننده در قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپر، توانایی تبدیل برق AC به DC است. منبع تغذیه‌ای که چنین قابلیتی داشته باشد، قیمت بالاتری دارد. اغلب دستگاه‌های الکترونیکی که از برق ۲۴ ولت ۲/۵ آمپر استفاده می‌کنند، نیازمند چنین قابلیتی هستند.

 

۳-منابع تغذیه، نیرو (شدت جریان) را تنظیم می‌کنند

بسیاری از دستگاه‌های الکترونیکی نیازمند نیروی تعدیل شده هستند. وقتی که یک منبع تغذیه ولتاژ و نوع برق را تغییر می‌دهد، نتیجه همیشه یکی نیست. نوسانات در ولتاژ خروجی از منبع تغذیه وجود دارد. یک منبع تغذیه تنظیم نشده می‌تواند میزان غیرمنتظره‌ای برق را به دستگاه الکتریکی تحویل دهد. این مسئله می‌توانند سبب آسیب دیدن شدید قطعات کامپیوتر‌‌ها یا حتی سوختن آن‌ها شود؛ به طوری که دیگر قابل تعمیر نباشند.

 

با وجود اینکه باید پولی بابت خرید یک منبع تغذیه بپردازید، ولی این پول خیلی کمتر از ضرری است که آسیب دیدن وسایل الکترونیکی مثل لپ تاپ، یخچال یا تلوزیون روی دست شما می‌گذارد. شدت جریان یا آمپراژ بر حسب آمپر بیان می‌شود.

 

قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپر از بسیاری از منابع تغذیه دیگر در بازار پایین‌تر است، زیرا توان آن پایین است. البته منابع تغذیه ۱ آمپر و ۱/۵ آمپر نیز در بازار موجود هستند که برای کاربرد‌‌های خیلی ظریف به کار می‌روند.

 

منبع تغذیه چگونه کار می‌کند؟

کار اصلی منبع تغذیه، تغییر ولتاژ و تبدیل برق AC به DC است. اگر نیازمند نیروی تنظیم شده هستید، منبع تغذیه می‌تواند ولتاژ را تنظیم و نوسانات را کاهش دهد. برای فهم دقیق‌تر طرز کار منابع تغذیه باید با قطعات آن‌ها آشنا شوید.

 

قطعات منبع تغذیه و نقش هر کدام از آن‌ها

هر منبع تغذیه واجد تعدادی قطعات اصلی است که در میان تمامی منابغ تغذیه مشترک است. این قطعات به منبع تغذیه کمک می‌کنند تا ولتاژ را بالا و پایین کند، برق را از AC به DC تبدیل کند و نوسانات ولتاژ را کاهش دهد.

 

-ترانسفورمر:

ترانسفورمر ولتاژ ورودی را به ولتاژ مورد نظر تغییر می‌دهد. ترانسفورمر می‌تواند ولتاژ را کم یا زیاد کند. معمولا، ولتاژ DC مورد نیاز خیلی کمتر از ولتاژ AC ورودی از منشاء اصلی برق است.

 

-یکسوساز:

برق AC را به DC تغییر می‌دهد. خیلی از دستگاه های الکترونیکی برای برق DC طراحی شده‌اند، ولی برق شهری از نوع برق AC است و به دلیل نوسانات خود برای این دستگاه ها مناسب نیست.

 

-فیلتر:

وقتی برق AC به DC تغییر می‌کند، هنوز هم موج‌هایی دارد که باید صاف شوند. فیلتر این موج‌ها را به طور کامل صاف نمی‌کند اما آن‌ها را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد. خروجی فیلتر، نیروی تنظیم نشده است.

 

-تنظیم کننده:

تنظیم کننده ولتاژ نوسانات ولتاژ را که موفق به عبور از فیلتر شده اند، کاهش می‌دهد و از بالا و پایین شدن‌های ولتاژ که می‌تواند سبب آسیب زدن به دستگاه‌های متصل به منبع تغذیه شود، جلوگیری می‌کند.

 

هر کدام از قطعات منابع تغذیه، کار خاصی انجام می‌دهند. بنابراین هر منبع تغذیه تمامی این قطعات را ندارد. وجود هر یک از این قطعات روی قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپر تأثیرگذار است.

 

قیمت منبع تغذیه 24 ولت 2/5 آمپر

برق AC پس از عبور از ترانسفورمر، همسوساز، فیلتر خازنی و تنظیم کننده، مرحله به مرحله نوساناتش را از دست داده و به برق DC تبدیل می شود.

 

ترانسفورمر‌‌های منبع تغذیه

ترانسفورمر منبع تغذیه، ولتاژ را بر حسب نیاز، بالا یا پایین می‌برد. اغلب دستگاه‌های الکتریکی نیازمند ولتاژی پایین‌تر از ولتاژ برق AC شهری هستند که معمولا بین ۱۰۰ تا ۲۴۰ ولت می‌باشد. با این حال، بعضی از ترانسفورمر‌‌ها می‌توانند ولتاژ را بالا ببرند.

برق ورودی به دستگاه توسط سیم پیچ اولیه وارد ترانسفرومر می‌شود. برق خروجی از ترانسفورمر به سیم پیچ ثانویه متصل است. این دو سیم پیچ هیچ اتصال فیزیکی با هم دیگر ندارند که باعث ایمنی ترانسفورمر می‌شود. قوانین القای الکترومغناطیسی فارادی به انرژی الکترومغناطیسی این امکان را می‌دهند تا بدون نیاز به هیچ اتصال فیزیکی از سیم پیچ اولیه به سیم پیچ ثانویه القا شود.

وقتی که ولتاژ کم یا زیاد شد، از ترانسفورمر به همسوساز می‌رود تا از حالت AC به DC تغییر کند.

 

یک منبع تغذیه چگونه AC را به DC تغییر می‌دهد؟

بخشی از کار تغییر جریان AC به DC در منبع تغذیه بر عهده همسوساز است. سه مدل همسوساز دیودی سیلیکونی برای تغییر جریان AC به DC مورد استفاده قرار می‌گیرند. هر مدل کاربرد‌‌ها و مزیت‌های خاص خودش را دارد. نوع همسوساز نیز در قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپر تأثیر دارد.

 

-نیم-موج (Half-wave): ارزان‌ترین همسوساز از یک دیودی سیلیکونی واحد استفاده می‌کند اما موج جریان AC تا نصف دامنه کاهش می‌دهد. این کار سبب ایجاد فرکانس بالاتر می‌شود که تنظیم کننده کار سخت‌تری برای از بین بردن آن دارد. به علاوه، کارایی همسوساز‌‌های نیم-موج به اندازه سایر مدل‌ها نیست و فقط در منابع تغذیه‌ای که دستگاه‌هایی به اهمیت به آن‌ها متصل هستند، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

-تمام-موج (Full-wave)

: هر همسوساز تمام-موج نیازمند یک خروجی مرکزی در سیسم پیچ ثانویه است. از آن جایی که در این همسوساز‌‌ها از یک ترانفسورمر خاص استفاده می‌شود، از آن‌ها در منابع تغذیه گران‌تر و با کارایی بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مدل‌ها بعد از تغییر AC به DC، فرکانس کمتری ایجاد می‌کنند که کاهش آن توسط تنظیم کننده، راحت‌تر است.

 

-پل (Bridge): کارآمدترین همسوسازها، ترکیبی از انواع نیم-موج و تمام-موج هستند. در این مدل‌ها از ۴ دیود برای تبدیل کامل AC به DC بدون نیاز به یک ترانسفورمر دارای خروجی مرکزی خاص استفاده می‌شود.

 

قیمت منبع تغذیه 24 ولت 2/5 آمپر

مقایسه عملکرد همسوسازهای نیم-موج و تمام-موج.

 

فیلتر خازنی چیست؟

بعد از تبدیل برق AC به DC، این برق هنوز هم کمی نوسان دارد. یک خازن مستقیما بدترین نوسان‌های برق خروجی از همسوساز‌‌ها را فیلتر می‌کند.

خازن‌ها اینگونه عمل می‌کنند که الکترون‌ها را تا زمان نیاز نگه می‌دارند. با عبور جریان از درون خازن، موج‌های جریان جا به جا می‌شوند. قله‌های موج‌های جریان الکترون کافی دارند ولی دره‌های این موج‌ها فاقد الکترون کافی می‌باشند. کار خازن این است که الکترون را در این دره‌های موج وارد جریان می‌کند تا دامنه موج را کاهش دهد. موج‌های دارای دامنه کمتر برق یکنواخت‌تری فرآهم می‌آورند.

 

با وجود اینکه خازن‌ها برقی کاملا یکنواخت و بدون موج ایجاد نمی‌کنند ولی دامنه نوسان برق خروجی از همسوساز را کاهش می‌دهند. اگر شما نیاز به جریان برق ثابتی داشته باشید، باید یک منبع تغذیه تنظیم شده بخرید. این دستگاه‌ها نوسانات باقی مانده را از بین می‌برند. منابع تغذیه‌ای که به وسایل الکترونیکی متصل می‌شوند، نیازمند تنظیم کننده‌هایی هستند که از مدار این دستگاه‌ها محافظت کند.

 

قیمت منبع تغذیه 24 ولت 2/5 آمپر

نحوه عملکرد فیلتر خازنی.

 

یک منبع تغذیه تنظیم شده چگونه کار می‌کند؟

در منابع تغذیه تنظیم نشده، بعد از خروج جریان از فیلتر خازنی، کار منبع تغذیه به پایان می‌رسد. با وجود اینکه از این منابع تغذیه برای کاربرد‌‌های عمومی استفاده می‌شود ولی وقتی که به برق کاملا پایدار و بدون هیچ نوسانی نیاز داشته باشید،‌ نیازمند منبع تغذیه تنظیم شده خواهید بود. منابع برق تنظیم شده بر حسب روش تنظیم انرژی دو مدل دارند: خطی و سویچ کننده. قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپرتنظیم شده از تنظیم نشده گران تر است.

 

منبع تغذیه تنظیم شده خطی چگونه کار می‌کند؟

منبع تغذیه خطی عملکردی ساده و سر راست دارد و تقریبا نوسان برق را صفر می‌کند. طراحی این نوع منبع تغذیه با یک ترانسفورمر شروع می‌شود که ولتاژ را کاهش می‌دهد. سپس برق AC به DC تبدیل می‌شود. در مرحله بعد، برق AC وارد تنظیم کننده‌ای می‌شود که نوسان آن را کاهش می‌دهد.

 

وزن این نوع منبع تغذیه تنظیم شده، به دلیل ترانسفورمر بزرگی که برای پایین آوردن ولتاژ مورد استفاده قرار می‌گیرد، زیاد است. این دستگاه‌ها نویز کمی دارند و برای کاربرد‌‌های نیازمند نیروی کم و برق پایدار، مناسب‌تر هستند. منبع تغذیه تنظیم شده خطی در تجهیزات پزشکی، آزمایشگاه‌ها و تأسیسات مخابراتی بیشترین کاربرد را دارد.

 

منبع تغذیه تنظیم شده سوییچ کننده چیست؟

منابع تغذیه تنظیم شده سوییچ کننده ظرفیت‌های بالاتری داشته و نسبت به اتواع خطی کوچکتر و سبک‌تر هستند ولی نویز بیشتری به ویژه در هنگام سوییچ کردن برق، ایجاد می‌کنند. این منابع تغذیه، برخلاف انواع خطی که برای کاربرد‌‌های خاصی مناسب هستند، کاربردی عمومی تار دارند زیرا در آن‌ها از ماژولاسیون پهنای پالس (PWM) استفاده می‌شود.

 

استفاده از فناوری PWM سبب می‌شود که منابع تغذیه سوییچ کننده، راندمان بالاتری نسبت به منابع تغذیه خطی داشته باشند و به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا سریعا از منشاء نیروی متفاوتی استفاده نمایند. زمانی که توان خروجی بیشتر و راندمان بالاتری را در اندازه‌ای کوچک‌تر نیاز دارید، از منابع تغذیه تنظیم شونده سوییچ کننده استفاده کنید.

 

کاربرد منابع تغذیه چیست؟

منابع تغذیه وقتی برای کامپیوتر‌‌ها مورد استفاده قرار بگیرند، بیشتر در معرض سوختگی قرار دارند زیرا بیشتری نوسانات دمایی را تجربه کرده و شدیدترین استفاده از آن‌ها می‌شود. البته، دستگاه‌های الکترونیکی مثل کامپیوتر‌‌ها و تلوزیون‌ها نیازمند منبع تغذیه هستند و این قطعه در آن‌ها بیش از قطعات دیگر تعویض می‌شود.

 

قیمت منبع تغذیه 24 ولت 2/5 آمپر

منبع تغذیه لپ تاپ

از منابع تغذیه فقط برای تغذیه لوازم الکترونیکی استفاده نمی‌شود. منابع تغذیه می‌توانند برق مورد نیاز تأسیسات، لامپ‌ها و … را تأمین کنند. اگر بخشی دارید که نیازمند برق می‌باشد، احتمالا یک منبع تغذیه نیز دارید. یک منبع تغذیه ۲۴ ولتی ۲/۵ آمپر می‌تواند برق مورد نیاز وسایل الکترونیکی کم مصرف را تأمین کند.

 

چه کسانی به منبع تغذیه نیاز دارند؟

هر کسی که از برق استفاده کند، نیازمند منبع تغذیه است. نوع منابع تغذیه مورد نیاز به این بستگی دارد که آیا شما به AC-DC نیاز دارید یا DC-CD؟‌ آیا منبع تغذیه تنظیم شده نیاز دارید یا غیر تنظیم شده؟ آیا ولتاژ بالا نیاز دارید یا ولتاژ پایین؟

 

شرکت امرون؛ تولید کننده انواع منبع تغذیه

شرکت امرون (Omron) یک شرکت ژاپنی تولید کننده قطعات الکترونیک است. کار اصلی این شرکت تولید و فروش قطعات، تجهیزات و سیستم‌های اتوماسیون است اما به تولید تجهیزات پزشکی مثل دماسنج ها، فشارسنج‌ها و نبولایزر‌‌های دیجیتالی مشهور می‌باشد.

 

این شرکت انواع بسیار مختلفی از منابع تغذیه دارای کاربرد عمومی را تولید می‌کند. این دستگاه‌ها با استاندارد‌‌های UL، CSA و VDA یا EN مطابق دارند. ولتاژ خروجی انواع مختلف منبع تغذیه امرون از ۵ ولت تا ۴۸ ولت متغیر است. این دستگاه‌ها در انواع دارای بدنه فلزی پلاستیکی، کتابی و غیر کتابی و ماژولار یا غیرماژولار تولید می‌شوند.

 

قیمت منبع تغذیه 24 ولت 2/5 آمپر

چندین مدل منبع تغذیه امرون.

نمایندگی امرون در کشور ما، شرکتی به نام بازرگانی بهفر است که محصولات مختلف و با کیفیت امرون را با پایین‌ترین قیمت به فروش می‌رساند و بهترین مرجع برای خرید منبع تغذیه برند امرون می‌باشد.

 

منبع تغذیه ۲۴ ولت۲/۵ آمپر امرون

تمامی ۱۰ سری منبع تغذیه امرون دارای مدل‌های ۲۴ ولت و ۲/۵ آمپر می‌باشند که ولتاژ خروجی از آن‌ها برق ۲۴ ولت DC و جریان خروجی از آن‌ها۲/۵ آمپر است.

 

عوامل مؤثر بر قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپر

۱-فرکانس:

هر تغییری در فرکانس پایه برق خروجی از منبع تغذیه، انحراف از فرکانس نامیده می‌شود. هر منبع تغذیه ۲۴ ولتی ۲/۵ آمپر که انحراف فرکانس کمتری داشته باشد، قیمت بالاتری دارد. معمولا فرکانس خروجی منابع تغذیه معمولی ۵۰ الی ۶۰ هرتز است که فرکانس بسیار پایینی است.

 

۲-ولتاژ:

ولتاژ مهم‌ترین ویژگی یک منبع تغذیه است و اثر مستقیمی روی قیمت آن دارد. برای مثال قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپری پایین‌تر از قیمت یک منبع تغذیه ۴۸ ولت ۲/۵ آمپری است. قاعدتا هر چه ولتاژ بالاتر باشد و اگر منبع تغذیه بتواند ولتاژی بالاتر از ولتاژ ورودی تأمین کند، قیمت بالاتری خواهد داشت.  قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولتی خیلی بالا نیست زیرا ولتاژ برق شهری بین ۱۰۰ تا ۲۴۰ ولت است و تن‌‌ها کاری که منبع تغذیه ۲۴ ولتی باید انجام دهد، کاهش ولتاژ است.

 

۳-توان:

هرچه توان منبع تغذیه ۲۴ ولت بالاتر باشد، قیمت آن پایین‌تر است. برای مثال  قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپر پایین‌تر از یک منبع تغذیه ۲۴ ولت ۵ آمپری است.

 

۴-تنظیم شده بودن یا تنظیم نشده بودن:

منابع تغذیه تنظیم شده برق AC را به برق DC تبدیل می‌کنند و نوسانات‌ آن را به حداقل می‌رسانند و به دلیل قطعات بیشتری که در ساخت آن‌ها به کار می‌رود، قیمت بالاتری نسبت به منابع تغذیه غیر تنظیم شده دارند.

همان طور که پیش از این گفتیم، خود منابع تغذیه تنظیم شدده، به دو دسته خطی و سوییچ کننده تقسیم می‌شوند. منابع تغذیه تنظیم کننده خطی برای مقاصد حساس‌تر و ضعیف‌تر استفاده می‌شوند، ولی منابع تغذیه سوییچ کننده، در کاربرد‌‌های پرمصرف پ غیر حساس کاربرد دارند. قیمت انواع سوییچ کننده معمولا از انواع خطی بالاتر است.

 

۵- طراحی کتابی یا غیر کتابی:

یکی از عوامل مؤثر در قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپر، طراحی بدنه آن می‌باشد که در بعضی مدل‌ها به صورت کتابی بوده و غیر کتابی است که معمولا طراحی کتابی به دلیل خنک شدن آسان و جاگیر نبودن، اثر مثبتی روی قمیت دارد.

 

۶-نیم-موج بودن، تمام-موج بودن یا پل بودن همسوساز منبع تغذیه:

همان طور که در بالا گفتیم، منابع تغذیه تمام-موج نسبت به منابع تغذیه نیم-موج بهتر هستند و بنابراین قیمت بالایی دارند ولی قیمت دستگاه‌های منبع تغذیه مجهز به همسوساز نوع پل از هر دوی آن‌ها بالاتر است.

 

۷-قابلیت ماژول کردن:

قابلیت ماژول کردن این امکان را به شما می‌دهد که برای رسیدن به ولتاژ و آمپراژ دلخواه خود، بتوانید چندین منبع تغذیه را به هم دیگر متصل کنید.قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپر ماژولار نسبت به نوع غیر ماژولار بالاتر است.

 

۸-جنس بدنه و وزن:

از مهم‌ترین عوامل تعیین کننده در قیمت یک منبع تغذیه، جنس بدنه و وزن آن می‌باشد. معمولا منابع تغذیه دارای بدنه‌های فلزی مقاومت و استحکام بیشتری دارند ولی منابع تغذیه دارای بدنه پلاستیکی باوجود استحکام کمتر، قیمت بالاتری دارند. معمولا قیمت منبع تغذیه دارای بدنه فلزی، بالاتر از قیمت منبع تغذیه دارای بدنه پلاستیکی است.

 

۹-برند:

برند سازنده منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپری تأثیر زیادی بر قمیت آن دارد. یکی از بهترین برند‌‌های تولید کننده این نوع منبع تغذیه، شرکت امرون است که محصولات آن را در کشور ما شرکت بازرگانی بهفر با قیمت‌هایی بسیار عالی عرضه می‌کند.

 

۱۰محافظ حرارتی:

منبع تغذیه در حین کار رفته رفته گرم می‌شود و اگر خنک نشود، به قطعات داخلی آن آسیب وارد می‌شود. منبع‌های تغذیه دارای ولتاژ و آمپراژ بالا دارای فن‌های خنک کننده قیمت بالاتری نسبت به انواع فاقد فن خنک کننده دارند.

 

۱۱-مجهز بودن به LED:

بعضی از انواع منبع تغذیه دارای LED هستند که روشن بودن آن نشان دهنده در حال کار بودن منبع تغذیه است. وجود LED تأثیر خفیفی روی قیمت منبع تغذیه ۲۴ ولت ۲/۵ آمپر دارد.

 

قیمت منبع تغذیه 24 ولت 2/5 آمپر

راه ارتباطی با ما

شماره های تماس:

 ۰۹۱۲۶۰۴۰۶۰۰      ۰۲۱-۳۳۹۱۲۰۴۴        ۰۲۱-۳۳۹۱۲۰۳۳

آدرس:

تهران – لاله زار جنوبی – پاساژ صنعت – طبقه همکف – پلاک۱۱

ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *