قیمت سنسور آتونیکس در ایران

قیمت سنسور آتونیکس در ایران

قیمت سنسور آتونیکس در ایران

اگر به دنبال قیمت سنسور آتونیکس در ایران هستید با شماره های ما در قسمت تماس با ما در انتهای صفحه ی اصلی تماس بگیرید.

اما درباره سنسور القایی آتونیکس که شامل مدل‌ها و انواع گوناگونی می‌شود، معمولا برای کنترل وسیله فلزی مورد استفاده قرار می‌گیرد که این کار نیز به وسیله‌ی مدارهای مغناطیسی انجام می‌پذیرد. به همین جهت گاهی اوقات سنسور القایی با نام سنسورهای الکترومغناطیسی نیز شناخته می‌شوند. سنسورهای آتونیکس انواع مختلفی را شامل بوده که پرکاربردترین نوع آن‌ها همان سنسور القایی است. این وسیله برای افرادی به کار می‌رود که می‌خواهند به تشخیص یا اندازه‌گیری اشیاء فلزی بپردازند. جالب است بدانید، سنسور القایی با اشیاء غیر فلزی مانند خاک تداخلی نداشته و در شرایط مرطوب نیز به کار می‌آید.

ساختار این سنسور

در رابطه با ساختار این سنسورها لازم است بدانید که درکل از دو ساختار سیم پیچ با هدایت اسیلاتور و سیم پیچ جهت ایجاد میدان مغناطیسی تشکیل شده‌اند. در ساختار اول که بسیار نیز ساده می‌باشد، سنسور، سیم پیچ را همان‌طور که اشاره کردیم به همراه اسیلاتور هدایت کرده و هنگامی که اندوکتانس، سیم پیچ را تغییر می‌دهد در سیم پیچ تغییر جریان و فرکانس هم ایجاد می‌گردد. نوع دیگر این سنسور  از سیم پیچ جهت تولید میدان مغناطیسی که در حال تغییر است استفاده می‌کنند. سنسور القایی از تنوع بسیاری برخوردار است که جهت کسب اطلاعات بیش‌تر می‌توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

 سنسور آتونیکس

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

ویژگی‌های ظاهری و فنی

ویژگی ظاهری در ویژگی‌های فنی آن تاثیرگذار است. معمولا جنس بدنه از فلز و یا پلاستیک ساخته می‌شود و شکل ظاهری سنسورها نیز همانطور که در تصویر مشخص است به صورت استوانه‌ای یا مکعبی می‌باشد. از لحاظ قطر، طول و جنس روکش نیز با یکدیگر تفاوت داشته و بر اساس نوع کاربرد مورد استفاده قرار می‌گیرند. نوع نصب سنسور نیز به صورت شیلد یا غیر شیلد است.

بررسی از لحاظ ظاهر

اگر بخواهیم این سنسور را از لحاظ فنی مورد بررسی قرار دهیم، لازم به عرض است که این نوع از سنسورهای آتونیکس دارای یکسری خروجی‌های خاص جهت اتصال به شبکه هستند که معمولا AC یا DC می‌باشند. از عمر بسیار طولانی و قابل اطمینانی برخوردار هستند. ابعاد کوچکی داشته و نصب آن‌ها کار بسیار آسانی است، علاوه بر این در برابر نویز بسیار مقاوم بوده و عملکرد سریعی دارند. از درجه حفاظت IP 67 برخوردار بوده و برای میکروسویچ ها یک جایگزین عالی محسوب می‌شوند.

قیمت سنسور آتونیکس در ایران

این سنسور در چه صنایعی مورد استفاده قرار می‌گیرد؟

ممکن است این سوال را از خود بپرسید که این سنسورها در چه کارهایی مورد استفاده قرار می‌گیرند و مناسب چه صنایعی خواهند بود؟ برای دریافت پاسخ خود با ما همراه باشید. معمولا از کاربردهای آن می‌توان به کنترل ترافیک جاده‌ها و ردیاب‌های فلزی اشاره نمود. از این وسیله در چراغ‌های راهنمایی و کارواش‌های اتوماتیک نیز استفاده می‌گردد. همچنین جهت اینکه بتوان تشخیص داد درب آسانسور بسته است نیز از Inductive Sensor کمک می‌گیرند. در کل این نوع سنسور که در مدل‌های گوناگونی هم به تولید رسیده است کاربردهای بسیاری داشته و در صنعت نیز از آن‌ها استفاده می‌کنند.

چند نمونه  از کاربردهای آن

مثلا در صنعت معمولا برای تشخیص فاصله از قطعات فلزی، شمارش قطعات و همچنین جداسازی قطعات با ابعاد گوناگون از آن به کار گرفته می‌شود. یکی از مهم‌ترین کاربردهای سنسورهای القایی این است که جهت انجام کار با اشیاء به برخورد و تماس مستقیم نیازی ندارند.

به همین جهت بسیار سودمند و کاربردی برای اجسامی خواهد بود که به هر دلیلی همچون گرد و غبار و آلودگی تقریبا دسترسی محدودی دارند. توجه کنید در هنگام خرید این سنسورها حتما به مواردی همچون فاصله تشخیص سنسور، خروجی سنسور، چگونگی اتصال آن از نظر کابل و یا کانکتور و ابعاد سنسور توجه داشته باشید.

قیمت سنسور آتونیکس در ایران

شرکت های متفاوتی این محصول ارئه می دهند بازرگانی بهفر هم یکی از بزرگترین ارائه دهندگان محصولات آتونیکس است. بازرگانی بهفر می تواندقیمت سنسور آتونیکس در ایران را در اختیار شما قرار دهد.

بخش‌های مختلف سنسور

سنسور القایی‌ که زیر مجموعه‌ای از سنسورهای مجاورتی هست نسبت به اشیاء فلزی سریع از خود واکنش نشان می‌دهد و حساس می‌باشند. در کل می‌توان به طور دقیق شرح داد که  از 4 بخش مختلف تشکیل شده است و هر کدام نیز کاری را برعهده دارند. این 4 بخش شامل اسیلاتور، هسته، اشمیت تریگر و خروجی می‌باشد. از آنجایی که سنسور القایی از انواع گوناگونی تشکیل شده است، این 4 بخش در تمام آن‌ها مشترک است. گاهی اوقات ممکن است در نوع قرارگیری هسته با هم تفاوت داشته باشند.

جمع‌بندی نهایی

در این مقاله ما به شما عزیزان توضیحاتی در رابطه با این سنسور ارائه داده‌ایم و به برخی از ویژگی‌های ظاهری و فنی این وسیله پرداختیم که امیدواریم سودمند و کاربردی باشد. لازم به ذکر است این سنسورها از انواع گوناگونی برخوردار بوده و در هر مدل که نیاز خواهید داشت، می‌توانید با مراجعه به فروشگاه خرید خود را ثبت نمایید. کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستند. سنسور القایی به نام‌های دیگری نیز همچون سنسور حساس، سنسور القایی مجاورتی و سنسور الکترومغناطیسی هم شناخته می‌شود. به سنسورهایی که هسته از بدنه خارج است هم سنسور القایی غیر شیلد می‌گویند.

مقالات مرتبط

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on whatsapp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *