سنسور آتونیکس بازرگانی بهفر
شرکت آتونیکس موفق به تولید بیش از 6 هزار نوع محصول از جمله سنسور آتونیکس شده است. هر یک از محصولات عرضه شده توسط شرکت آتونیکس از تنوع زیادی برخوردار میباشند به همین دلیل افرادی که تخصص و تجربه کافی در این زمینه ندارند، ممکن هنگام خرید هر یک از محصولات با مشکلاتی رو به رو شوند.
بازرگانی بهفر نمایندگی آتونیکس محصولات آتونیکس به خصوص انواع سنسور آتونیکس را با مناسبترین قیمت و بالاترین کیفیت در اختیار مصرف کنندگان قرار میدهد، همچنین بازرگانی بهفر میتواند مشاورههایی در هنگام خرید به افرادی که تجربه کافی در این زمینه ندارند، ارائه دهد تا بهترین انتخاب را داشته باشند.
برای خرید محصولات متنوع از جمله سنسور آتونیکس می توانید با ما تماس بگیرید:
02133912033 , 02133912044
خرید محصولات آتونیکس نیازمند تخصص و تجربه است. در این مقاله قصد داریم به برخی از سوالات مرتبط با سنسور آتونیکس پاسخ دهیم تا خریدی صحیح را تجربه کنید. اما پیش از آن، با یکی از سنسورهای آتونیکس در این ویدئو آشنا می شویم.
فهرست مطالب این مقاله
- مفهوم واژه آتونیکس چیست؟
- این شرکت فعالیت خود را چگونه شروع کرد؟
- تنوع محصولی در نمایندگی آتونیکس
- دلایل برتری آتونیکس
- انواع سنسور و ویژگی های آنها
در این مقاله قصد داریم علاوه بر پاسخ به پرسش های بالا، اطلاعات جامعی را در رابطه با برند آتونیکس در اختیار شما قرار دهیم و شما را با انواع سنسور آتونیکس آشنا سازیم. این متن توسط گروه تولید محتوای نمایندگی آتونیکس ( بازرگانی بهفر) ارائه می گردد.
مفهوم واژه آتونیکس چیست؟
برند آتونیکس ( Autonics ) از دو واژه اتوماسیون (Automation ) و الکترونیک ( Electronics ) گرفته شده است. این برند محصولات مختلفی همچون سنسور آتونیکس، ترموستات، چشم الکترونیک، تایمر، شمارنده، پنل متر و انکودر ارائه داده است.
علی رغم این، در زمینه تولید سنسور و کنترلر پیشرو بوده و توانسته است با تولید بیش از 6000 نوع محصول و عرضه آنها به بیش از 100 کشور جهان، در قالب نمایندگی آتونیکس آن کشور، محبوبیت زیادی را به دست آورد.
بهتر است بدانید شرکت آتونیکس در سال 1997 تاسیس شد و توجه زیادی به استانداردهای جهانی داشت. شاید به همین دلیل آتونیکس، توانسته با استفاده از یک سیستم مدیریت کیفیت، به انتظارات کیفی جهان پاسخ دهد.
شرکت آتونیکس در ژانویه سال 2013 دارای 930 کارمند در سراسر جهان بود و در تنوع محصولات و بکارگیری فناوری حرفی برای گفتن داشت. آتونیکس دو بخش تحقیق و توسعه را به وجود آورد که یکی از آنها در زمینه کنترل و اندازه گیری مشغول به فعالیت است و دیگری در زمینه سنسور آتونیکس فعالیت میکند.
این دو موسسه R&D (تحقیق و توسعه) دو مرکزی هستند که قدرت زیادی به آتونیکس و شعبه های نمایندگی آتونیکس داده اند. این موسسات با پشتکاری خود، همواره راه حل های جدیدی را که در عرصه فناورانه به دست آورده اند.
به همین دلیل توجه آتونیکس بر این دو موسسه تحقیق و توسعه است. اهمیت این دو بخش را وقتی میتوان فهمید که بدانیم 18 درصد از نیروی انسانی و 10 درصد از درآمد سالانه متعلق به بخش های تحقیق و توسعه است.
این شرکت فعالیت خود را چگونه شروع کرد؟
هدف بلند مدت شرکت آتونیکس برند بودن در دو بخش سنسور و کنترلر در جهان است و در تمامی فعالیت های خود، آن را معیار اصلی قرار میدهد. با این توصیف در ادامه نگاهی به تاریخچه شرکت آتونیکس می اندازیم:
- در سال 1985 در سئول دفتر فروش آتونیکس راه اندازی شد.
- در سال 1998 در بوسان کره جنوبی، ساخت و ساز کارخانه و دفتر جدید شکل گرفت.
- در سال 1996 اولین فروش آتونیکس در خارج از کره جنوبی (اندونزی) شکل گرفت.
- در سال 1998 کارخانه جدیدی در یانگ سان به وجود آمد.
- در سال 2000 موسسه تحقیق و توسعه در بوچئون کره جنوبی به وجود آمد و گواهینامه ایزو 9001 برای شرکت آتونیکس کسب شد.
- در سال 2001 دفتر فروش آتونیکس در ایالات متحده در ایلینوی، به عنوان نمایندگی آتونیکس شکل گرفت.
- در سال 2002 دفتر فروش آتونیکس در شانگهای چین راه اندازی شد.
- در سال 2005 در سائو پائولوی برزیل یک نمایندگی آتونیکس و در هوشی مین نیز یک نمایندگی آتونیکس و نهایتا در ویتنام نیز یک دفتر فروش آتونیکس ایجاد شد.
- در سال 2006 مرکز آموزش فنی و نمایشگاه محصولات آتونیکس در بوچئون کره جنوبی تاسیس شد و همچنین دفتر فروش آتونیکس در بمبئی شروع به کار کرد.
- در سال 2008 دفتر فروش آتونیکس در مکزیک و همچنین نمایندگی آتونیکس مسکو شروع به کار کرد.
- در سال 2009 موسسه Autosys Corporation تاسیس شد. در این سال سنسور آتونیکس در شکل و امکانات جدید R&D در اینچئون کره جنوبی ساخته شد و دفتر فروش آتونیکس در ترکیه نیز افتتاح شد.
- در سال 2010 دفتر بازرگانی هند (Autonics Automation India Private Limited، بمبئی) برای فروش آتونیکس ایجاد شد. همچنین دفتر بازرگانی جدید در شهر چونگینگ به عنوان نمایندگی آتونیکس در چین و دفتر فروش آتونیکس جدید در نانجینگ چین شروع به کار کردند.
- در سال 2012 شرکت توانست در کره جنوبی مدال طلای صنعت را به دست آورد.
- در سال 2013 این شرکت توانست عنوان ” کلاس جهانی ۳۰۰ ” دولت کره جنوبی را به دست آورد.
- در سال 2014 شرکت جدیدی در بوسان به عنوان نمایندگی آتونیکس، شکل گرفت.
- در سال 2015 پارک یونگینگ به عنوان مدیرعامل جدید شرکت آتونیکس معرفی شد.
- در سال 2017 دفتر بازرگانی این شرکت، در استان تهران به وجود آمد و نمایندگی آتونیکس برای فروش محصولات این شرکت آغاز به کار کرد.
تنوع محصولی در نمایندگی آتونیکس
همانطور که گفتیم شرکت آتونیکس توانسته بیش از 6000 نوع محصول را تولید و به بازار عرضه کند. از جمله این محصولات می توان به انواع تایمر و کانتر، فیبر نوری، پرده نوری، سنسور القایی، سنسور خازنی، سنسور مغناطیسی، سنسور التراسونیک، سنسور فشار، ترمومتر لیزری، رله جامد، رله شیشه ای، ترموستات و لوازم کنترل حرارت تابلویی، ولت متر، دور سنج، انکودر، کنترلر های حرارت و رطوبت، اینورتر سرو موتور، لودسل، چشم الکترونیک اشاره کرد.
دلایل برتری آتونیکس
همانطور که گفتیم آتونیکس در زمینه کنترل و اندازه گیری و سنسور حرف اول را میزند. به نظر شما سنسور آتونیکس چه ویژگی هایی دارد که از بقیه برندها متمایز شده است؟
اجازه دهید در ابتدا تعریفی از سنسور داشته باشیم تا بهتر بتوانید با مشخصات سنسور آتونیکس آشنا شوید.
سنسور چیست؟
سنسور به معنای حس کننده و یا حسگر میباشد. استفاده از سنسورها باعث تبدیل فشار، رطوبت، دما و … به کمیتهای الکتریکی پیوسته و یا غیر پیوسته میشود. در دستگاههای کنترل اتوماتیک به وفور از سنسورها استفاده میشود زیرا سنسورها میتوانند به دستگاههایی مانند PLCها متصل شوند.
از دیگر ویژگی سنسورها میتوان به قابلیت آنها در کسب اطلاعات از اجزای متحرک سیستم و سپس ارسال این اطلاعات به واحد کنترل اشاره کرد. البته بهتر است این نکته را مد نظر قرار دهید که گاهی عملکرد سنسورها نیاز به تماس با اشیاء و یا محیط دارد و در برخی موارد نیاز به هیچ گونه تماسی نیست.
در یک تقسیم بندی کلی سنسورها در دو گروه سنسورهای تماسی و سنسورهای غیر تماسی قرار میگیرند که هر یک از این دو نوع نام برده شده زیر مجموعههایی را در بر میگیرند.
پیشنهاد میکنیم مقالات گروه بازرگانی بهفر در حوزه سنسور آتونیکس را مطالعه کنید. مقالاتی همچون: سنسور بیو الکتریک، سنسور فتو الکتریک، سنسور صاعقه گیر، سنسور ترموکوپل، سنسور خازنی، سنسور القایی، سنسور انکودر، سنسور دما
سنسورها در انواع سیستم های کنترل همانند PLC و دستگاه های اندازه گیری کاربرد دارند. عملکرد سنسورها و قابلیت آنها برای اتصال به دستگاه های گوناگون، از جمله PLC، موجب شده که سنسور بخشی غیرقابل تفکیک از دستگاه کنترل اتوماتیک باشد.
سنسورها میتوانند اطلاعات مختلفی را در مورد وضعیت اجزای متحرک سیستم به واحد کنترل بفرستند و تغییر در وضعیت عملکرد دستگاه ها به وجود آورند. این عملکرد بعضا با تماس و بعضا بدون تماس با محیط و اشیاء آن صورت می گیرد.
با این توصیف، سنسورها را میتوان به دو دسته تماسی و غیرتماسی تقسیم کرد که هر کدام از این دو دسته شامل زیرمجموعه هایی هستند.
سنسورهای تماسی:
سسنسور تماسی به سنسوری گفته میشود که میتواند تغییرات شیمیایی، فیزیکی و مکانیکی را بدون اینکه با جسم سیال تماسی پیدا کند، تشخیص دهد. هنگامی که سنسورهای تماسی با سنسورهای غیر تماسی مورد مقایسه قرار میگیرند میتوان فهمید از عمر بالایی برخوردار نیستند اما با به کار گیری آنها نیاز به صرف هزینه کمتری خواهید داشت و این ویژگی سبب شده است که هم اکنون در صنعت استفاده زیادی از آنها شود.
سنسورهای غیرتماسی:
این نوع از سنسورها هیچ گونه نیازی به تماس مستقیم با اشیاء و یا محیط ندارند بلکه فقط کافی است که به اجسام نزدیک شوند تا بتوانند آنها را تشخیص دهند. عوامل زیادی وجود دارد که باعث شده افراد سنسورهای غیر تماسی را انتخاب نمایند به عنوان مثال این سنسورها از دوام بالایی برخوردار هستند و میتوان از آنها در محیطهایی که شرایط مناسبی ندارند، استفاده کرد. ایجاد نویز کم در زمان سوئیچینگ و سرعت سوئیچینگ بالا از دیگر ویژگیهای این نوع از سنسورها میباشد.
سنسورهای غیر تماسی دارای چند مزیت هستند از جمله:
- به نیرو و فشار نیازی ندارند.
- طول عمر زیادی دارند.
- هنگام سوئیچینگ نویز ایجاد نمیکنند.
- سرعت سوئیچینگ زیادی دارند.
- در محیط های مختلف حتی با شرایط سخت کاری میتوان از آنها بهره برد.
سنسور القایی چیست؟
ی
سنسور آتونیکس انواع گوناگونی را در بر میگیرد و سنسور القایی یکی از این انواع میباشد. این نوع از سنسور در گروه سنسورهای بدون تماس قرار گرفته است. سنسورهای القایی بر اساس مدار الکتریکی، عملکرد دارند و به همین دلیل از نام سنسورهای الکترومغناطیسی نیز برای آنها استفاده میشود. بهترین زمان برای به کار گیری این سنسورها هنگامی است که با وسایل فلزی رو به رو باشیم.
به کار گیری سنسورهای القایی مزیتهای زیادی دارد به عنوان مثال این سنسورها از سرعت سوئیچینگ بالایی برخوردار میباشند و عمر بالایی دارند.
هنگامی که قصد داشته باشیم ضخامت قطعات فلزی را اندازه گیری نماییم یا فاصله از قطعه را مورد سنجش قرار دهیم، میتوان از این نوع از سنسور آتونیکس استفاده کرد.
سنسورهای القايی نیز از سه طبقه تشکیل شده اند:
1- اسیلاتور
2- اشمیت تریگر
3- تقویت خروجی.
یکی از قسمت های اساسی سنسورهای القایی، اسیلاتور با فرکانس بالا است که قطعات فلزی میتوانند آن را تحت تاثیر قرار دهند. اسیلاتور، میدان الکترومغناطیسی در قسمت حساس سنسور به وجود می آورد و در صورتی که یک قطعه فلزی به آن نزدیک شود جریان های گردابی در قطعه به وجود می آیند. این عملیات باعث میشود انرژی میدان جذب شود که نتیجه آن کاهش یافتن دامنه اسیلاتور است.
با توجه به اینکه دمدولاتور باعث آشکارسازی دامنه اسیلاتور میشود کاهش دامنه اسیلاتور توسط این قسمت به طبقه اشمیت تریگر انتقال پیدا میکند. کاهش پیدا کردن دامنه اسیلاتور موجب فعال شدن خروجی اشمیت تریگر میشود و این قسمت به نوبه خود سبب تحریک طبقه خروجی میشود. در ادامه تصویری از سنسور القایی ارائه شده است.
سنسورهای القایی در کنترل صنعتی چند کاربرد مهم دارند:
- میتوانند سرعت را مورد اندازه گیری و کنترل قرار دهند و حرکت های مکانیکی را آشکار کنند.
- این قابلیت را دارند که هر تغییری که در دندانه چرخ دنده های فلزی به وجود می آید، آشکار کنند.
- قسمت فلزی قطعات را میتوانند جداسازی کنند.
- ضخامت قطعات فلزی را میتوانند مورد اندازه گیری قرار دهند.
- فاصله از قطعه را میتوانند مورد اندازه گیری قرار دهند.
- قطعاتی که ابعاد مختلف دارند را میتوانند از هم جدا کنند.
- قطعات فلزی شکسته دستگاه های مختلف صنعتی را میتوانند تشخیص دهند.
سنسور خازنی چیست؟
یکی دیگر از زیر مجموعه های سنسورهای غیر تماسی، سنسورهای خازنی هستند. این سنسورها بدون کنتاکت الکتریکی بوده و در برابر فلزها و بیشتر غیرفلزها عمل میکنند.
از سنسورهای خازنی میتوان برای کنترل سطوح در مخازن که با محتوای مواد پودری و مایع پر شده اند، استفاده کرد. همچنین آنها را میتوان به عنوان مولد پالس برای کنترل وضعیت برنامه ماشین آلات برای شمارنده ها و آشکارسازی تقریبا تمام مواد فلزی و غیرفلزی به کار برد.
سنسورهای خازنی بسیار شبیه به سنسورهای القایی هستند اما یک تفاوت اصلی دارند. سنسورهای القایی فقط یک میدان الکترومغناطیس به وجود می آورند و فقط میتوانند مواد فلزی را تشخیص دهند اما سنسورهای خازنی هم میتوانند مواد فلزی را تشخیص دهند و هم موادی که غیرفلزی هستند مانند کاغذ، پلاستیک، شیشه، پارچه، مایعات.
سنسورهای خازنی چند کاربرد مهم دارند:
- قابیلیت کنترل سطح برای محیط های مایع و جامدات توده ای ( گرانول ها، قرص ها، پلیت ها)
- قابلیت تشخیص وجود مایع در لوله کشی و شلنگ های پلاستیکی
- قابلیت چک برای حضور چوب، مواد پلاستیکی، شیشه و کاغذ
سنسور نوری چیست؟
یکی دیگر از سنسورهای غیرتماسی، سنسورهای نوری است. سنسور نوری ردیاب الکترونیکی بوده و قابلیت دارد که نور یا هر گونه تغییری که در نور به وجود می آید را به سیگنال های الکترونیکی تبدیل کند. این وسیله میتواند کمیت فیزیکی نور را مورد اندازه گیری قرار دهد و آن را به شکلی که برای وسیله قابل خواندن باشد تبدیل کند.
این نوع از سنسور در گروه حس کننده های راه دور قرار دارد؛ یعنی هیچ گونه تماس فیزیکی با کمیت مورد اندازه گیری برقرار نمیکند. سنسور نوری میتواند بر اساس ارسال امواج مادون قرمز مدوله شده و دریافت بازتابش این امواج از سطوح مختلف کار کند.
سنسورهای نوری به سه دسته اصلی تفسیم میشوند:
- سنسور نوری یک طرفه (Deffiuse)
- سنسور نوری دو طرفه ( ThruBeam)
- سنسور نوری رفلکتوری (RetroReflective)
سنسور نوری یک طرفه:
سنسور نوری یک طرفه بر اساس ارسال امواج مادون قرمز مدوله شده و دریافت کردن بازتابش امواج از سطوح گوناگون کار میکند. در سنسور نوری یک طرفه امواج مادون قرمز مدوله شده به وسیله فرستنده در فضا به صورت مستقیم پخش میشوند. هنگامی که این امواج مانعی در برابرشان قرار بگیرد منعکس میشوند و مقدار این انعکاس با جنس و رنگ سطح رابطه دارد. این امکان وجود دارد که به صورت خط مستقیم نباشند.
در سطح روشن و صیقلی انعکاس بیشتری را شاهد هستیم، در صورتی که این انعکاس در سطوح تیره و غیرصیقلی کمتر است. انعکاس نور میتواند در این سنسورها به فاصله سوئیچینگ تاثیر بگذارد. زمانی که در رو به روی سنسور مانعی وجود داشته باشد و امواج انعکاس یافته به گیرنده این سنسور منتقل شوند، خروجی تغییر حالت میدهد. سنسور نوری یک طرفه آتونیکس در این تصویر ارائه شده است.
سنسور نوری دو طرفه:
سنسور نوری دو طرفه، بر اساس ارسال امواج مادون قرمز مدوله شده در قسمت فرستنده و دریافت کردن این امواج به وسیله گیرنده که روبه روی فرستنده نصب شده کار میکند.
در این نوع سنسورها، فرستنده و گیرنده جدا از هم عمل میکنند. امواج مدوله شده مادون قرمز به وسیله فرستنده فرستاده میشود و گیرنده که روبه روی فرستنده نصب شده است، این امواج را میگیرد.
در صورتی که هیچگونه مانعی بین فرستنده و گیرنده نباشد، این امواج میتوانند به گیرنده برسند و در صورتی که مانع وجود داشته باشد، این امواج نمیتوانند به گیرنده برسند و سنسور سیگنال خروجی میفرستند.
این سیگنالِ فرستاده شده به دستگاه مورد نظر میرسد و با توجه به دستورالعملی که از قبل مشخص شده عملیاتی که مورد نظر است انجام میشود برای نمونه ریل یا نوار نقاله به حرکت ادامه نمیدهد و متوقف میشود و یا اینکه شاهد به صدا در آمدن آلارم در سنسور نوری دو طرفه خواهیم بود.
سنسور نوری رفلکتوری:
سنسور فتوالکتریک رفلکتوری بر اساس امواج مادون قرمز مدوله شده و دریافت انعکاس این امواج رفلکتور عمل میکند. در این نوع از سنسور در فضا امواج مادون قرمز به طور تفکیک شده پخش میشوند. در جلوی سنسور و در فاصله ای مشخص یک منعکس کننده گذاشته شده و امواجی که ارسال میشوند هنگامی که به این منعکس کننده برخورد میکنند با زاویه 90 درجه نسبت به امواج پخش شده به سمت گیرنده برمیگردند.
تمایل به استفاده از سنسورهای نوری رفلکتوری روز به روز در حال افزایش است این سنسور ها جز پرفروش ترین تجهیزات صنعتی هستند. اجازه دهید شما را با برخی از ویژگی های سنسور نوری رفلکتوری آشنا سازیم!
- در سنسور نوری رفلکتوری نیازی نیست که با اشیا تماس پیدا کنند.
- از مسافت دور میتوانند اجسام را مورد تشخیص قرار دهند.
- بادوام هستند و دیر خراب میشوند.
- برای پاسخ دهی سرعت بالایی دارند و میتوانند در کمتر از یک میلی ثانیه پاسخ دهی داشته باشند.
- میتوانند اشیا و مواد مختلف را تشخیص دهند.
یا انواع بیشتری از سنسور های تولیدی آتونیکس آشنا شوید:
ــ سنسور القایی PR18-8DP آتونیکس:
سنسور القایی PR18-8DP به شکل سیلندر است و از تغذیه سنسور DC برخوردار میباشد. این نوع از سنسور آتونیکس دارای فاصله عملکرد 8.00-4.01 است و فرکانس سوئیچینگ آن 350 Hz میباشد و با قطر 18 میلی متر به بازار ارائه شده است.
ــ سنسور القایی CR30-15AO آتونیکس:
سنسور القایی CR30-15AO به شکل سیلندر است و از قطر 30 سانتی متر برخوردار میباشد. این نوع سنسور آتونیکس دارای تغذیه نوع AC دو سیم میباشد. فاصله تشخیص 15 میلی متر و فرکانس سوئیچینگ 20 هرتز از دیگر ویژگیهای این نوع از سنسور آتونیکس میباشند.
ــ سنسور القایی PR12-2DP آتونیکس:
این نوع از محصولات آتونیکس از تغذیه سنسور نوع DC سه سیم برخوردار میباشند و امکان تشخیص فاصله 2 میلی متر را دارند. فرکانس سوئیچینگ 1500 هرتز و قطر 12 میلی متر از دیگر ویژگیهای این نوع از محصولات آتونیکس میباشد.
سنسور القایی آتونیکس مدل PR12-4DN:
از ویژگی های اصلی آن می توان به فاصله تشخیص ۴ میلی متر، مدل استوانه ایی، حفاظت شده در برابر تعویض قطب مثبت و منفی (نوع dcسه سیم)، حفاظت شده در برابر جریان بیش از حد (نوع dc)، دارای درجه حفاظت IP67، افزایش میزان محافظت سنسور های سه سیم نسبت به پارازیت،طول عمر زیاد و کاربرد آسان،ال ای دی نمایش وضعیت، جایگزین مناسب برای میکرو سوئیچ و لیمیت سوئیچ
مشخصات فنی:
شکل سنسور: سیلندری
تغذیه سنسور:DC سه سیم
قطر سنسور:۱۲ mm
خروجی سنسور: NPN N.O
فاصله عملکرد: 4 mm
نحوه اتصال: کابلی
نوع سنسور:Non – Sheild
سایز بدنه سنسور: استاندارد
فرکانس سوئیچینگ:۵۰۰ Hz
ــ سنسور القایی PR30-10DN آتونیکس:
این نوع از محصولات آتونیکس از فاصله تشخیص 10 میلی متر برخوردار میباشند. برخورداری از LED به منظور تشخیص وضعیت و IP67 از دیگر ویژگیهای این نوع از محصولات آتونیکس میباشد.
ــ سنسور القایی PR30-15DN آتونیکس:
سنسور القایی PR30-15DN به شکل سیلندر میباشد و تغذیه آن نوع DC سه سیم میباشد. قابلیت تشخیص فاصله 15 میلی متر و فرکانس سوئیچینگ 200Hz از دیگر ویژگیهای این نوع از محصولات آتونیکس میباشد.
▪️سنسور خازنی
سنسورهای خازنی در گروه سنسورهای بدون تماس قرار میگیرند. این نوع از سنسورها قابلیت واکنش به غیر فلزات را دارند و از کنتاکت الکتریکی برخوردار نمیباشند. هنگامی که قصد تشخیص موادی که از جنس پلاستیک و یا شیشه هستند را داشته باشیم میتوان از این نوع سنسورها استفاده کرد.
همچنین با به کار گیری سنسورهای خازنی میتوان به تشخیص وجود مایعات در لوله کشی و یا شیلنگهای پلاستیکی پرداخت. در ادامه به معرفی برخی از سنسورهای خازنی آتونیکس خواهیم پرداخت:
ــ سنسور خازنی CR18-8DN آتونیکس:
این نوع از محصولات آتونیکس از فاصله عملکرد 8 میلی متر برخوردار هستند. از دیگر ویژگیهای سنسور خازنی CR18-8DN میتوان به قطر 18 میلی متر و دوام بالای آن اشاره کرد. این نوع از سنسورهای آتونیکس کاربرد آسانی دارند.
ــ سنسور خازنی CR18-8AC آتونیکس:
این نوع از محصولات آتونیکس از فاصله عملکرد 8 میلی متر برخوردار میباشند. LED قرمز به منظور نمایش وضعیت و تنظیم آسان از دیگر ویژگیهای سنسور خازنی CR18-8AC میباشد. هنگامی که این نوع از سنسورها به کار گرفته میشوند، میتوان به کنترل سطح و موقعیت پرداخت.
ــ سنسور خازنی CR30-15DP آتونیکس:
این نوع از محصولات آتونیکس به شکل سیلندر میباشند و از فاصله تشخیص 15 میلی متر برخوردار هستند. تغذیه DC سه سیم قطر 30 میلی متر و LED قرمز به منظور نمایش وضعیت از دیگر ویژگیهای سنسور خازنی CR30-15DP میباشد.
ــ سنسور خازنی CR30-15DNP آتونیکس:
این نوع از محصولات آتونیکس دارای فاصله عملکرد 15 میلی متر هستند. برخورداری از نوع تغذیه DC سه سیم و سیلندری شکل بودن از دیگر ویژگیهای این نوع از سنسورها میباشد. همچنین در سنسور خازنی CR30-15DNP از LED قرمز به منظور نمایش وضعیت استفاده شده است.
ــ سنسور خازنی CR30-15AO آتونیکس:
این نوع از محصولات آتونیکس از فاصله عملکرد 15 میلی متر برخوردار هستند. طول عمر بالا و نوع تغذیه AC دو سیم از دیگر ویژگیهای این نوع از سنسورها میباشد. سنسور خازنی CR30-15AO دارای LED قرمز میباشد که میتوان به تشخیص وضعیت پرداخت.
▪️سنسور فتوالکتریک
سنسورهای فتوالکتویک در گروه سنسورهای غیر تماسی قرار گرفتهاند و میتوانند به تولید سیگنالهای الکترونیکی بر اساس نور و یا تغییرات شکل گرفته در نور بپردازند. همچنین این نوع از سنسورهای آتونیکس میتوانند کمیتهای فیزیکی نور را مورد اندازه گیری قرار دهند و سپس حالتی را که قابلیت خواندن داشته باشد را به وجود آورند.
سنسورهای فتوالکتریک یک طرفه، سنسورهای فتوالکتریک دو طرفه و سنسورهای فتوالکتریک رفلکتوری سه نوع کلی از سنسورهای فتوالکتریک میباشند. در ادامه به معرفی برخی از مدلهای پر فروش سنسور فتوالکتریک آتونیکس خواهیم پرداخت:
ــ سنسور فتوالکتریک BX5M-MFR آتونیکس:
با به کارگیری سنسور فتوالکتریک BX5M-MFR آتونیکس میتوان فاصلههای 0.1 تا 5 متر را مورد اندازه گیری قرار داد. ولتاژ AC و DC در محدوده 24 تا 240 ولت تغذیه این نوع سنسور را شکل میدهد. از ویژگیهای این نوع از سنسور آتونیکس میتوان به برخورداری آن از نشانگر LED اشاره کرد که دارای دو رنگ میباشد. این نوع از محصولات آتونیکس را میتوان در محیطهایی که دمای -20 تا 65 درجه سانتی گراد دارند، به کار برد و دارای وزن 126 گرم هستند.
ــ سنسور فتوالکتریک BX700-DFR آتونیکس:
این نوع از سنسور فتوالکتریک آتونیکس میتواند از فاصله 700 میلی متر به سنجش بپردازد. ولتاژ AC و DC در بازه 24 تا 240 ولت، تغذیه این سنسور را شکل میدهند. این نوع از محصولات آتونیکس از نشانگر چراغ LED برخوردار هستند. از دیگر ویژگی آنها میتوان به وزن 110 گرم اشاره کرد.
ــ سنسور فتوالکتریک BMS300-DDT آتونیکس:
سنسور فتوالکتریک BMS300-DDT آتونیکس، قابلیت سنجش از فاصله 300 میلی متر را دارد و از ولتاژ DC در بازه 12 تا 24 ولت تغذیه میکند. این نوع از محصولات آتونیکس میتوانند در مدت زمان 1 میلی ثانیه پاسخگویی داشته باشند و وزن آنها 100 گرم میباشد.
ــ سنسور فتوالکتریک BMS300-DDT-P آتونیکس:
سنسور فتوالکتریک BMS300-DDT-P آتونیکس از فاصله سنجش 300 میلی متر برخوردار میباشد و از ولتاژ DC در بازه 12 تا 24 ولت تغذیه میکند. زمان پاسخگویی این سنسور حدود 1 میلی ثانیه میباشد و از وزن 100 گرم برخوردار است.
ــ سنسور فتوالکتریک BM200-DDT آتونیکس:
برخورداری از فاصله سنجش 200 میلی متر و تغذیه با ولتاژ DC در بازه 12 تا 24 ولت از ویژگیهای این نوع از سنسور آتونیکس میباشد. از دیگر ویژگیهای این نوع از محصولات آتونیکس میتوان به پاسخگویی در مدت زمان 3 میلی ثانیه اشاره کرد. وزن این نوع از سنسورها 88 گرم میباشد و از شاخص LED با رنگ قرمز برخوردار میباشند.
ــ سنسور فتوالکتریک BJ1M-DDT-P آتونیکس:
سنسور فتوالکتریک BJ1M-DDT-P آتونیکس میتواند از فاصله 1 متر به سنجش بپردازد و تغذیه آن با ولتاژ 12 تا 24 ولت میباشد. این نوع از محصولات آتونیکس از IP65 و وزن 45 گرم برخوردار میباشند. از دیگر ویژگیهای این نوع از سنسورها میتوان به پاسخگویی در کمتر از 1 میلی ثانیه اشاره کرد.
ــ سنسور فتوالکتریک BEN10M-TFR آتونیکس:
سنسور فتوالکتریک BEN10M-TFR آتونیکس این قابلیت را دارد که از فاصله 10 متر به سنجش بپردازد. این نوع از محصولات آتونیکس در حدود 20 میلی ثانیه میتوانند پاسخدهی داشته باشند و وزن آنها 354 گرم میباشد.
▪️سنسور حرارتی
سنسور حرارتی یکی از انواع پر فروش سنسور آتونیکس میباشد. هنگامی که قصد اندازه گیری و کنترل درجه حرارت را داشته باشیم، میتوان این نوع از سنسور آتونیکس را به کار گرفت. این نوع از محصولات آتونیکس با به کار گیری مبدل میتوانند باعث تبدیل دما به یک مقدار الکتریکی شوند.
از سنسور حرارتی آتونیکس استفادههای گوناگونی میشود. به عنوان مثال میتوان آنها را در وسایلی مانند: مایکروویو، یخچال، فریزر و به طور کلی برخی از سیستمهای اتوماسیون خانگی به کار گرفت. همچنین از این نوع سنسور در نیروگاههای حرارتی به وفور استفاده میشود. افرادی که به کشت قارچ مشغول هستند، بارها نام این سنسور را شنیدهاند زیرا به منظور انجام فعالیت به استفاده از این نوع سنسور آتونیکس نیاز دارند.
▪️سنسور ولتاژی
سنسوز ولتاژی یکی دیگر از انواع سنسور آتونیکس میباشد که به بازار ارائه شده است. از سنسور ولتاژی استفادههای گوناگونی میشود که در ادامه به معرفی مهمترین آنها خواهیم پرداخت:
ــ هنگامی که جریان بیش از حد در موتور وجود داشته باشد ممکن است آسیبهایی به آن وارد شود. با به کار گیری سنسور ولتاژی آتونیکس میتوان این جریانهای بیش از حد را تشخیص داد و قبل از اینکه ضرری متوجه موتور شود آن را برطرف کرد.
ــ این نوع از سنسور آتونیکس میتواند به صورت 24 ساعت مانیتورینگ ایمنی را انجام دهد.
ــ هنگامی که قصد تشخیص مشکلات به وجود آمده در عملکرد را داشته باشیم و بار موجود در مدار را بخواهیم مورد سنجش قرار دهیم، میتوان از این نوع سنسور استفاده کرد.
▪️سنسور نوری_لیزری
سنسورهای نوری_لیزری هنگامی مورد استفاده قرار میگیرند که قصد تشخیص جسم و فاصله دقیق آن را داشته باشیم. این نوع از سنسورها را حتی میتوان در محیطهایی که از شرایط مناسب محیطی برخوردار نیستند به عنوان مثال دارای گرد و غبار زیادی هستند استفاده کرد.
▪️سنسور شیمیایی
به کار گیری سنسور شیمیایی آتونیکس باعث میشود که بتوانیم اطلاعاتی را که مربوط به خواص شیمیایی محیط است کسب نماییم. سنسور شیمیایی یک عنصر انتقال دهنده علائم که با یک لایه شناساگر شیمیایی یا زیستی کاور شده است را در بر گرفته است. از ویژگیهای این لایه میتوان به واکنش با ترکیب مد نظر اشاره کرد و با به کارگیری عنصر انتقال دهنده سبب تبدیل تغییرات شیمیایی به دست آمده به علائم الکتریکی میشود.
▪️سنسور مغناطیسی
به سنسور مغناطیسی، سنسور آهنربا نیز گفته میشود. حتی بازاریان آن را با نام سنسور جک میشناسند. سنسور مغناطیسی قابلیت واکنش به میدان مغناطیسی اطراف آهنربای دائم و الکتریکی را دارد. هنگامی که قصد داشته باشیم موقعیت قطعه را تشخیص دهیم میتوان از این نوع سنسور بدون اینکه تماسی با آن داشته باشد، استفاده کرد.
▪️سنسور مقاومتی دما RTD
سنسور مقاومتی دما یک مقاومت را در برگرفته است که میتواند با توجه به تغییرات به وجود آمده در دما تغییر پیدا کند. استفادههای گوناگونی از این نوع سنسور میشود به عنوان مثال میتوان آن را در آزمایشگاه به کار برد یا در تولید صنعتی از آن استفاده کرد.
به کار گیری سنسور مقاومتی دما آتونیکس مزیتهای زیادی دارد به عنوان مثال هنگامی که نویز به وجود میآید، میتواند در برابر آن مقاومت بالایی از خود نشان دهد و یا هنگام استفاده از آن میتوان به دقت بالای آن و پایداری بالایی که دارد پی برد. پر فروشترین سنسور مقاومتی دما با استفاده از پلاتین طراحی شده است.
▪️سنسور بیوالکتریک
سنسورهای بیوالکتریک با نام بیوسنسور نیز شناخته میشوند. این نوع از سنسور آتونیکس پاسخ بیولوژیکی را به یک سیگنال الکتریکی تبدیل میکند. این نوع از سنسورها دو بخش اصلی به نام آشکار کننده و پذیرنده را در بر گرفتهاند.
به دلایل گوناگونی از بیوسنسور استفاده میشود مهمترین دلیل این است که بتوان به دریافت پاسخ از مولکولهای غیر قطبی موجود در ارگانهای زنده پرداخت. هنگامی که از این نوع سنسور استفاده میشود دیگر نیازی نیست که نگران تاثیرات جانبی آن بر بافتها باشید و میتوانید فعالیتهای متابولیسمی را در مدت زمان کوتاهی کنترل نمایید.
ــ سنسور تشخیص حرکت بدن انسان:
سنسورهای تشخیص حرکت بدن انسان، قابلیت واکنش در برابر افراد یا اشیایی که به انتشار نور مادون قرمز میپردازند، را دارند. این نوع از سنسورها امواج رنج بدن انسان را دریافت میکنند. در مسائل امنیتی به وفور از این نوع سنسور استفاده میشود.
▪️سنسور دنده عقب خودرو
به کار گیری سنسور دنده عقب (Parking Sensore) باعث میشود خودرو با موانعی که در پشت آن قرار گرفته است برخوردی نداشته باشد. خودروهای گران قیمت از 4 عدد سنسور دنده عقب برخوردار هستند که محل قرار گیری آنها بر روی سپر عقب خودرو است.
همچنین در خودروهایی که بسیار لوکس هستند به منظور اینکه خودرو بتواند به طور کامل تمام جهتهای پشت را تشخیص دهد از 6 سنسور دنده عقب خودرو استفاده شده است. هر چند تعداد سنسورهای به کار گرفته در ماشینهای گران قیمت زیاد است اما در ماشینهایی که از قیمت پایین تری برخوردار هستند به 2 عدد میرسد.
سنسور دنده عقب آلتراسونیک و سنسور دنده عقب الکترومغناطیسی دو نوع از سنسورهای دنده عقب خودرو هستند.
ــ سنسور آلتراسونیک:
سنسور آلتراسونیک با نام سنسور مافوق نیز شناخته میشود. این نوع از سنسورهای ارزان هستند و بدون اینکه خودرو حرکتی داشته باشد، میتوانند فعالیت داشته باشند.
ــ سنسور دنده عقب الکترومغناطیسی:
این نوع از سنسورها از قیمت نسبتاً بالایی برخوردار هستند و شاید مهمترین دلیل آن قابلیت کنترل فضای بیشتر باشد.
▪️سنسور دما
هنگامی که افراد قصد اندازهگیری پروژههای صنعتی را دارند باید توجه کامل به عوامل محیطی از جمله دما را داشته باشند. روشهای گوناگونی وجود دارد که با به کارگیری آنها میتوان به کنترل دما پرداخت همچنین روز به روز سنسورهای متنوعی در این زمینه ساخته میشوند. این گونه از سنسورها که باعث میشوند گرما و سرما را بتوانیم اندازه گیری نماییم با نام سنسور دما شناخته میشوند. در ادامه به معرفی برخی از مهمترین سنسورهای دما پرداخته شده است:
ــ سنسور دمای بیتمال:
سنسور دمای بیتمال را میتوان در محیطهایی به کار گرفت که از دمای -40 تا 300 درجه سانتی گراد برخوردار هستند. این نوع از سنسور دما ارزان قیمت میباشد و عملکرد آن به صورت پیچیده نیست به همین دلیل افراد زیادی آن را مورد استفاده قرار میدهند. انواع گوناگونی از نوارهای بیتمال به بازار ارائه شده است که از یک از تنوع خاصی برخوردار میباشند اما در این میان، نوع دیسکی دارای کاربرد بیشتری میباشد.
ــ ترموکوپلها:
از ترمومترهایی که از مصرف بالا برخوردار میباشند، میتوان به ترموکوپل J,K اشاره کرد. از ترموکوپلها هنگامی استفاده میشود که محیطهایی با دمای 0 تا 1700 درجه سانتی گراد را داشته باشیم. وظیفهای که ترموکوپلها دارند این است که اختلاف دمای بین دو اتصال را اندازه گیری کنند. بر این اساس نمیتوان از اصطلاح سنجش دمای مطلق برای آنها استفاده کرد.
اینکه غلاف ترموکوپل از چه جنس و تیپی باشد و قابلیت اندازه گیری چه دمایی را داشته باشد از عوامل مهمی میباشند که هنگام خرید ترموکوپل باید مورد توجه قرار گیرند.
ــ سنسور RTD:
این نوع از سنسورها زمانی مورد استفاده قرار میگیرند که محیطهایی با دمای -200 تا 800 درجه سانتی گراد را داشته باشیم. سنسور RTD با استفاده از پلاتین ساخته شده است و به تغییر دمای خطی میپردازد. این نوع از سنسورها قیمت نسبتاً بالایی دارند.
ــ ترمیستورها:
دو نوع PTC و NTC از انواع ترمیستورها به شمار میروند. ترمیستورها با شکلهای گوناگونی به بازار عرضه شدهاند به عنوان مثال برخی از آنها به شکل ریز میلهای و یا دیسکی هستند و برخی دیگر از آنها به شکل واشری و یا … میباشند. این نوع از سنسورهای دما، تغییر دمای غیر خطی دارند.
ــ سنسور دمای گازی:
این نوع از سنسورها با نام ترمومتر دنباله دار نیز شناخته میشوند و عملکرد آنها بر اساس قوانین گازهای کامل است.
ــ سنسور دما اینفراد ــ غیر تماسی:
این نوع از سنسور به استفاده از تشعشعاتی میپردازد که در منطقه مادون قرمز ایجاد شدهاند و ساطح شدن آنها از جسم داغ است.
ــ ترمومتر دیجیتالی:
از این گونه سنسور دما میتوان در مکانهایی که بسته هستند به منظور اندازه گیری دما استفاده کرد و طریقه عملکرد آنها بر این اساس میباشد که از چه تعداد کانال ورودی برخوردار هستند.
ــ سنسور دمای مدار مجتمع:
این نوع از سنسورها را میتوان در محیطهایی استفاده کرد که دمایی کمتر از 200 درجه سانتی گراد دارند. سنسور دمای مدار مجتمع به صورت ساده طراحی شده است و قیمت نسبتاً ارزانی دارد.
نمایندگی آتونیکس– بازرگانی بهفر
با افتخار شرکت بازرگانی بهفر به عنوان نمایندگی آتونیکس، امرون و یاسکاوا در ایران، آماده ارائه بهترین و با کیفیت ترین محصولات از جمله سنسور آتونیکس، ترموستات، چشم الکترونیک، تایمر، شمارنده، پنل متر و… در سراسر کشور می باشد.
برای خرید و اطلاع از قیمت محصولات و فروش آتونیکس، می توانید به روش های زیر اقدام کنید:
1- تماس بگیرید: 021-33912033
2- به بخش محصولات ما در همین سایت مراجعه کنید.
3- به دفتر ما به آدرس تهران، لاله زار جنوبی، پاساژ صنعت، طبقه منفی یک، پلاک دو مراجعه کنید. (روی آدرس دفتر کلیک کنید تا در گوگل مپ برایتان باز شود)