انکودر شرکت آتونیکس

انکودر شرکت آتونیکس

انکودر شرکت آتونیکس

در سال 1370، شرکت آتونیکس در کره جنوبی به آغاز فعالیت خود پرداخت و در سال 2017 دفتر رسمی این شرکت در تهران بنا نهاده شد و شرکت بارگانی بهفر نیز مفتخر به کسب نمایندگی این شرکت شده است و محصولات از جمله انکودر شرکت آتونیکس این شرکت را از طریق نمایندگی آتونیکس در سراسر ایران عرضه و توزیع میکند.

این شرکت بزرگ، 6000 نمایندگی فعال در سراسر جهان را در بر می‌گیرد که می‌توانند محصولات آتونیکس را در کمترین زمان به دست مصرف کنندگان برسانند.

انکودر چیست؟

انکودر (Encoder) به نوعی از سنسورها گفته می‌شود و هنگامی که حرکت در دستگاه‌های متصل شده به آن به وجود آید، به تولید پالس‌هایی که با آن حرکت چرخشی یا خطی تناسب داشته باشد، می‌پردازند. پالس‌های ایجاد شده باعث می‌شوند بهتر به تشخیص تغییراتی که در سرعت، مکان، شتاب و یا زاویه چرخشی به وجود آمده است، پی ببریم.

انکودر به معنی رمزگذار است زیرا انکودرها به رمزگذاری حرکت می‌پردازند و سپس آن را به کدهای دیجیتال تبدیل می‌کنند. در صورتی که انکودر استفاده شده به سنس حرکت‌های دورانی بپردازد، انکودر زاویه یا دوار نامیده می‌شود. همچنین اگر انکودر به سنس حرکت‌های خطی بپردازد به آن انکودر خطی گفته می‌شود.

در صنعت استفاده‌های زیادی از انکودر می‌شود. مهم‌ترین دلیلی که سبب استفاده از انکودر‌ها شده است، دریافت فیدبک از محیط می‌باشد که باعث می‌شود بتوانیم یک سیستم حلقه بسته را به وجود آوریم.

انکودر شرکت آتونیکس

انکودر شرکت آتونیکس کد: E50S8-100-3-T-1

این نوع انکودر به شکل استوانه می‌باشد و در دسته روتاری انکودر افزایشی قرار می‌گیرد. انکودر شرکت آتونیکس کد: E50S8-100-3-T-1 دارای قطر بدنه 50 میلی متر و شفت 8 میلی متر می‌باشد. هنگامی که قصد اندازه گیری موقعیت، زاویه، شتاب، سرعت و یا مسافت را داشته باشیم، میتوان از انکودر آتونیکس کد: E50S8-100-3-T-1 استفاده کرد.

نوع توتم پل

انکودر آتونیکس کد: E50S8-100-3-T-1 را میتوان از نوع توتم پل به شمار آورد زیرا خروجی آن دارای دو ترانزیستور می‌باشد که بر اساس سطح سیگنال خروجی بین ولتاژ مثبت و ولتاژ صفر به سوئیچ می‌پردازد. ویژگی ذکر شده، علاوه بر اینکه امپدانس خروجی را کاهش می‌دهد در کاهش نویز نیز موثر است و بر این اساس میتوان در مسافت‌های طولانی از انکودر شرکت آتونیکس کد: E50S8-100-3-T-1 استفاده کرد.

از دیگر ویژگی‌های انکودر آتونیکس کد: E50S8-100-3-T-1 میتوان به فاز خروجی A ،B، Z (سه سیمه) اشاره کرد. انکودر شرکت آتونیکس کد: E50S8-100-3-T-1 از حداکثر سرعت پاسخدهی 1 میکرو ثانیه برخوردار می‌باشد و جهت چرخش آن ساعتگرد (CW)/پاد ساعتگرد (CCW) می‌باشد. همچنین دارای توان مصرفی 80 میلی آمپر است.

نکته‌ای که باید به آن اشاره داشته باشید این است که در مدل قدیمی این نوع از انکودر کد آخر مدل محصول 24 بود به عبارت دیگر در انتهای آن از کلمه VDC 12-24 استفاده میشد. اما هم اکنون 1 جایگزین 24 شده است و این عبارت به این معنی است که بروز رسانی ولتاژ تغذیه انکودر به VDC 5-24 صورت گرفته است.

ــ قطر خارجی شافت: 8 میلی متر

ــ حداکثر فرکانس پاسخ: 300kHz

ــ حداکثر چرخش مجاز: 5000 دور در دقیقه

 ــ گشتاور شروع: حداکثر 70gf.cm (حداکثر 0.00686N.m)

ــ وضوح تصویر: 100 PPR

ــ خروجی کنترل: قطب توتم

ــ  منبع تغذیه: 5-24VDC

ــ  نوع اتصال: نوع کابل محوری

ــ  ساختار حفاظتی: IP50

بهفرکو ما را در اینستاگرام دنبال کنید

مقالات مرتبط

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on whatsapp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *